Let’s go for it just for tonight

Solen skiner och himmlen är blå vad det är skönt att leva då... Eller nått sånt sjöng man när man gick på dagis?
Känns som bara alla bekymmer släppte idag när jag gick till stallet i denna våriga luft. Till och med isen jag halkade på idag fick sig ett leende. Kändes lite fuck you du smälter snart och jag kommer fortfarande vara kvar på denna jord!
 
Var ute på en mysig tur med Ghost. Körde lite övergångar trav och skritt och sedan lite galopp fattningar. Klättrade även lite i en backe. Han var pigg och framåt och kändes lycklig att komma ut och lufta sig lite. Han fick gå ut i hagen naken nu under dagen han går ju ändå in vid 15 så han hinner inte bli kall. Han har ju päls på rumpan iaf :)
 
Myys pyys i hagen <3
 

Imorgon ska Lamis rida honom på lektion. Sen på fredag rider jag ett dressypass. Blir dock inte för Sara. Ska träna för henne på söndag eftermiddag istället :) 
 
Ikväll ska jag fylla på brännan lite ;)
 
 
Hälsa och träning | | Kommentera |

You could beat the world

Ny vecka. Nya tag! Sportlovsvecka här i Norrtälje för dom som har turen att gå i skolan. Medan vi som jobbar och sliter på dagarna fortsätter i samma spår hehe ;)
 
Har rätt mkt på jobbet denna vecka eftersom våra elever är lediga från skolan och kan ta tillfället i akt att lära sig köra ännu mer bil osv :) 
 
 
Imorse tog jag en ordentlig sovmorgon, tog sedan en PW till stallet och hämtade mina dressyrhandskar. Ghost fick vila denna morgon. Hade egentligen planerat en skritttur men sömnen tog över imorse så skippade det. Mamma ska ju rida centreradridning lektion idag så han får ju gå ändå och den är ju inte så krävande som när jag rider ;)
 
Denna vecka har jag planerat Ghost schema så här:
Måndag: Mamma rider lektion för Sara (lättarbete)
Tisdag: Mamma rider lektion för Anna (medelarbete)
Onsdag: Uteritt m Frida (lättarbete)
Torsdag: Lamis rider lektion för Johanna (medelarbete)
Fredag: Frida rider lektion för Sara (medelarbete)
Lördag: Skrittpromenad m Frida eller Lamis (lättarbete)
Söndag: Dressyr m Frida (hårtarbete)
 
Förra veckan såg ut så här!
Måndag: Mamma red lektion för Sara (lättarbete)
Tisdag: Mamma red lektion för Anna (medelarbete)
Onsdag: Skrittpromenad m Frida (lättarbete)
Torsdag: Jogg m Frida (medelarbete)
Fredag: Skrittpromenad m Frida (lättarbete)
Lördag: Dressyr m Frida (hårtarbete)
Söndag: Hoppträning m Frida (medelarbete)
 
Ikväll åker jag till Rimbvo och ska träna mig själv att bli en bättre ryttare. Lär ju få Gela även denna lektion. Man blir så glad att rida henne <3
 
Mina träningskläder inför morgonenspromenad!
 
 
 
 
 
 
Ghost | | Kommentera |

Har du inget man kan dansa till?

Lördagkväll och missade även mellon denna afton. Gör inte mig så mkt, bara man får se finalen senare i vår :)
Har precis satt mig ner i soffan efter en händelserik kväll. Var till stallet och skulle rida ett pass dressyr på Ghost och slutade med att jag fick rida 2st dressyrpass efter varandra. För Alva ville att jag skulle rida ett ordentligt pass på honom med idag.
 
Vi hittade varandra mycket bättre idag och det för att allting gick så bra ridmässigt med Ghost idag och sen hade jag lite mer positivenergi i kroppen gentemot i torsdags när ridningen på Fidde var mer flaxig. Känner att det kommer bli riktigt bra med honom i vår!
 
Ghost körde jag ett riktigt styrkepass med övergångar, skänkelvikningar, byten och öppna och slutna. Fidde hade jag samma tänk på men något mindre krav på. Han är rätt svag i sina sidor men han gjorde en riktigt bra öppna i vänster varv och fina övergångar skritt till galopp och ner i skritt igen, faktist bättre än Ghost som blir en draghäst i dom sammanhangen. 
 
 
Sen när jag kom hem vid ca 20.30 la jag mig i badkaret och hade lite spamys, rakade benen och skrubbade fötterna med en fotskrubb som gör dom sjukt lena. Man glömmer allt för många gånger att ta hand om fötterna och jag som går i väldigt hårda stallskor mkt av min fritid får hemska fötter att ta hand om. Har även smörjt in mig med babyolja för att återfukta huden ordentligt. Ska försöka hinna med att gå och sola en 9 minutare imorgon på badhuset. Ska börja lugnt vill inte bränna mig det första jag gör nu i vår.
 
Just nu gör min sambo chokladbollar för vi har varit så hurtiga att vi inte hunnit köpa någe lördagsmyys idag <3
Fast egentligen ska ju inte jag äta snarre men jag kan inte hålla mig ifrån...
 
Vi är på gång starkare än förr!!!
 
 
 
 
 
Hälsa och träning | | Kommentera |
Upp