Stamp on the ground

Ja nu har jag äntligen hamnat i sängen.

Varit ute och skrittat på Ghost. Ändrade planer i hans tränings schema för veckan då Sara skickade sms och sa att de är hoppträning ute på Kungsgårn imorgon :D Kul jöö!!! Så istället för vila imorgon får han hoppa så blir de vila på söndag istället (stackarn då har han gått 13dagar i sträck) men det var därför jag bara skrittade idag för att han skulle få de lite lättare dagen innan träning iaf.

På fredag och lördag är de jogg på ridbanan så de är ingenting som anstränger utan mera för att få bort slag och träningsverk :D

Har efter ridning provat kläderna från nelly. Bikinin får följa med mig till havet för den var ljuvlig och framhävde min roompa!!! Men klänningen var tyvärr för stor (när blev strlk S stort?) så skickar tbx den. Gillade inte direkt modellen heller kände jag nu när jag hade den på mig SÅ de blir att få pengarna tillbaka. De är SÅ smidigt att beställa från Nelly man får tillbaka pengarna direkt när de fått sina kläder. Hur nice?

Juste jag har ätit blåbärs sorbet idag också ;D MUMS!!!


Fina Balsa <3 Hennes föl Basta är tillsalu såg jag :D

Funderar om jag ska ställa klockan några minuter tidigare för att fixa naglarna eller göra de nu??? Återstår att se ;)
Sommaren 2011 | | Kommentera |

C'mon get me on the floor, DJ what you waitin' for?

Sitter på kontoret har bytt radiokanal till NRJ efter några veckors lyssnande på RIX FM. Mindre reklam här helt enkelt ;)

Dagen började med att inget fungerade. Datorn lagga, internet var dött och kortmaskinen tog inte emot insättningar? Sedan en stackars tjej fick problem med datorprogramet vi kör teorin med så hon hann inte plugga lika mkt som hon tänkt.

Men till lunch var allt i sin ordning och jag gick en promenad på lunchen, hämtade ut mitt packet från Nelly.se. Kommer ni ihåg vad de var? Om ni är snälla kanske jag lägger ut bilder ikväll.

 Tagit pojkvänsemester ikväll för att inte behöva stressa hos Ghost ikväll. Ska äta middag innan jag åker ut och sedan ska jag rida ut en sväng. Rätt soft eftersom de varit så VARMT idag... + att han gått väldigt bra dom senaste 2passen. Sedan hem och duscha och SOOVA! När man är med Andreas på kvällarna somnar man ju inte fören vid tolv eftersom man kollar på ngn film. Igår kollade vi på en ganska söt film på 3:an men jag somnade i sista reklam pausen (ovanligt?)

At work | | Kommentera |

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad

Tisdag idag.

Är ju egentligen ledig på tisdagar men jobbade några timmar före lunch för Carro behövde lite extra hjälp!

Efter jobbet lånade jag mammas bil och åkte ut till hundarna och gick en liten promis. Tog sedan en sväng till stallet och red Ghost. Han var jätte fin igår när jag joggade honom igår. Hade fram några bommar och upphöjda bommar så han fick skutta. Idag var det dressyr på schemat och han var jätte fin även där. Krävde inte så mycket i början men även de gav resultat. Tom bättre än när jag lägger upp kraven tydligt från början. Han är rolig han den där Ghost ;)

2dagar i rad har jag haft mina helskodda ridbyxor som är ett par strlk för små. Men jag har ändå lyckats hoppa upp på Ghost barbacka i hagen :) Så himla smidig är jag ;)

Nu har jag lagat en delicat middag bestående av kycklingklubbor och qinoua. Super lätt!

Ska hoppa in i duschen snart och knata ner till tennisbanorna och möta Andreas...Fint linne jag har va? Köpte de inne i sthlm förra helgen!
Sommaren 2011 | | Kommentera |
Upp