En vecka kvar till födelsedag

Som jag kommer fira på Friends Arena med mami ❤️

Mest excited över cliniken med Jan Brink och Kyra. Dock kommer väll bägaren rinna över då jag just nu är så ridsugen att jag inte vet vad jag ska ta mig till... Inte suttit på en häst på över 2 veckor!!! 

Men imorgon ska jag iallafall skritta några varv på Nalle försöka sätta igång honom lite smått har longerat honom i skritt idag och igår. Han är nästan helt symtomfri något svullen på lymforna men inte så att det syns längre iallafall. Har även bett Lamis börja sätta igång Ghost. Dock hade han passat på att tappa en sko så det får en liten fördröjning. Så typiskt, hovslagaren skulle komma i torsdags men eftersom han skulle till DJ också tog vi ett senare tillfälle till Ghost när han hade mer luckor i schemat eftersom de krävs att sprita all utrustning och sånt efter ett besök i vårt stall...

Longering av Nalle igår 


Ghost igår när han fick syn på shettis stoet Dilba


Mer som jag verkligen längtar till på Friends är att gå på mässan! Herre har ju missat shoppingen 2år i rad. Shit vad jag ska shoppa. Bästa med kvarkan är att hela garderoben måste uppdateras. Har 3 ridbyxor, 2 jackor och 3 par strumpor just nu som jag varvar med och tvättar i 60grader efter varje tillfälle jag haft dem... Ni kan ju tänka er hur dom ser ut just nu och kommer se ut om några veckor. Matta, tappat formen och säkert en del noppror. Så kommer kasta allt efter detta elände 😔

Men då får man köpa nytt 😄 behövs faktist för den delen också. Ska iallafall köpa ett par ridbyxor från StarRider jag har redan 2 oanvända par (dock inte av de märket) som ligger och väntar i garderoben. Fick ju ett par ridbyxor precis när kvarkan kom så dom ligger på ett säkert ställe samt så köpte jag ett par i somras på rean som är en storlek för små (men jag jobbar på det) dom ligger också bara och väntar att få användas.

Sedan blir det en ny tunnare jacka. Min vinterjacka har jag ännu inte använt och den kommer jag inte använda fören kvarkan är över heller för den blir nog inte glad om jag tvättar den i 60 grader. 

Samt ett gäng ridstrumpor och ridhandskar i olika tjocklekar och material. Så man klarar sig 😊 

Kommer även köpa en ny grimma till DJ ❤️ 
Hösten 2015 | | Kommentera |

I pausen

Bestämt att ta mig en hemmadag med städning av kök i första hand. Vi har bott  i lägenheten i snart två år och med en graviditet och mammaledighet med sviktande tid och ork så har man inte riktigt grovstädat utan mest putsat på ytan. Men idag ska jag försöka grovstäda i lådor och torka av hyllor etc. Nu på förmiddagen har jag plockat ur allt i skafferiet, torkat ur hyllor och micron. Ska organisera om lite i skåp och skafferi. Men nu har jag en liten paus. Rasmus har somnat sin lunchlur så jag ska snart lägga ner honom och sedan fortsätta städa. 


Hösten 2015 | | Kommentera |

Farsdag

Hej! Idag har det varit farsdag 😊 när jag var liten firade vi aldrig morsdag eller farsdag. Vi tänkte istället på dom som inte hade någon mamma eller pappa.

Men sen när jag flytta hemifrån blev iallafall farsdag ett sätt för mig att hinna träffa min pappa på. Både jag och pappa har ju alltid så fullt på veckorna med jobb och träning (kanske inte så mkt jobb för mig just nu men innan jag fick Rasmus) så vi hinner knappt ses och på helgen gör man så mycket annat så där är det också svårt att hinna träffas.

För mamma och jag som har hästarna och träffas mer med dom faller det mer naturligt att ses även på vardagar! 

Så idag kom pappa och Eva på lunch och fika. De fick även se charmören Rasmus som har så mycket bus på gång just nu att jag får slita mitt hår 🙈

För Matthias blev detta hans andra farsdag. Förra året var Rasmus en liten plutt på 1 månad när det var farsdag. Matthias var borta på övning med hemvärnet den helgen så det var första gången Rasmus och jag sov själva sedan förlossningen. När Matthias kom hem hade Rasmus och jag tagit en promenad ner på stan och köpt en Toscatårta. 

Idag firades den också 😄😄😄
 Rasmus sov enda till 9 så både jag och Matthias fick sovmorgon (bara en sån sak) sedan vid frukosten fick Matthias ett kuvert med presentkort till Cervera. 
Matthias har även fått lite kvalités tid med sitt tv-spel så jag hoppas han är nöjd med sin farsdag så här långt ❤️

Nu ligger Rasmus och jag i sängen och ska sova. Imorgon är en ny vecka och nya tag!

 Skit kvarkan i stallet håller i sig men det känns som vi kommer klara det. Bara bita ihop och hålla tummarna att ingen mer häst blir sjuk denna vecka ✊🏼✊🏼✊🏼
Hösten 2015 | | Kommentera |
Upp