Take me to the candy shop!

Den här helgen kommer jag inte välja bort godispåsen! Dock har jag slarvat vääldigt mycket med träning och kosten denna vecka. Men vägde mig igår och blev positivt överaskad att jag inte gått upp något sedan förra veckan ;)
 
Anledningen till att jag slarvat är att jag inte fick till något träningsschema för veckan. Då brister mina rutiner ganska snabbt... Jätte synd måste shape up a little bit ;)
 
Har sovit själv ute på landet hos min mamma inatt. Hon är på affärsresa (tror jag) och är borta över helgen. Jag har hand om hundarna och My.z, Oscar var lite dålig igår så jag fick ha honom under uppsikt hela kvällen men han piggnade till lite innan vi skulle sova (skönt)! Dock hade My.z lite fångkänning nu när jag åkte förbi stallet innan jobbet. Tog in henne och ska kolla till henne innan jag åker hem. Hoppas de inte blir värre under dagen.
Mitt hjärta <3 
 
Andreas och jag ska vara ute hos mamma hela helgen så jag ska plocka upp honom i lägenheten när jag åker hem, synd bara att vädret är kast. Skulle vara skönt med en fin höstdag imorgon så vi kan ut och jogga lite kanske ;) Ska även brainstorma lite planering inför vår renovering i lägenheten som SKA påbörjas nästa helg...
 
På söndag ska även Katrin och jag gå vår mil :D
 
Nu när jag ändå inte har så mkt att göra idag ska jag även försöka få ihop ett tränings schema för nästa vecka:
Måndag: Kondition på morgonen, jogg med Ghost på morgonen,  Dressyrlektion för Fia på kvällen
Tisdag: Styrka cirkelträning
Onsdag: Skrittpromenad med Ghost på morgonen, hopplektion för Sara på kvällen
Torsdag: Styrka cirkelträning
Fredag: Kondition på morgonen, uteritt med Ghost på morgonen
Lördag: Vila
Söndag: Ev tävla Ghost på klubbhoppningen ;)
 
Någongång under denna vecka ska ju Katrin och jag även gå milen ;) 
Hälsa och träning | godis, helgensplaner, hälsa, kropp, träning | | Kommentera |

And I am a material girl

Detta är nog inte jag ensam om att tycka så skriver ett inlägg om hur matriel ridsporten är och vilka kostnader vi egentligen lägger ut på vår älskade sport! 
 
Jag sitter hemma just nu. Min outfit kanske kostade 1000:- Jag har ett linne från H&M, jeans från cubus och skor från intersport. Skorna var nog dyrast (ca 500:-) Ah inte ens 1000:- går min dagens outfit på ;)
 
Så kommer jag hem och klär på mig mina ridkläder. Börjar med ridbyxorna från Back to Back som kostar över 1000:-, sedan en pike tröja från hööks (inte så dyr, typ 199:-), sedan på med hoodien från Kingsland som kosta över 1000:- även den. Sedan har vi strumporna. För de är väll bara vi hästmänniskor som spenderar 200:- på ett par strumpor?  Sedan har vi stövlarna för flera tusenlappar och sist men inte hjälmen som också gick på några tusenlappar....
 
När jag berättade för min sambo hur mkt varje klädesplagg kostade så bara stod han och gapa! Och sa du vet att vi kunde åkt utomland för de där pengarna?
 
Ja jag är fullkomligt medveten om det men ridsporten är en matriel sport och även väldigt moderiktig vi vill ha de nyaste fräshaste och som har kvalite. Jag har haft min kingslands vinterjacka hur många vintrar som helst och den tål kyla, väta och blåst lika bra som när den var ny. Man sliter verkligen kläder i stallet. Då måste grejerna hålla... Sedan tvättar man även ridkläderna oftare än vanliga kläder. Billiga kläder håller inte form och färg många tvättar!!!
 
 
Kläderna jag har på mig på jobbet/hemma/ute tröttnar iallafall jag på väldigt snabbt. Modet ändrats snabbt och man vill alltid ha fräsha kläder. Då kan man köpa billigare vardagskläder eftersom dom inom en månad kommer ligga och samla damm i garderoben...Jag invisterar hellre i dyrare jackor och skor att ha till vardags då :)
 
 
 
Så tänker jag, hur tänker ni??? 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Sommaren är kort det mesta regnar bor

För mig är sommaren officielt slut nu och i helgen går vi in i september. September för mig är en rätt mysig månad. Gillar hösten. Iallafall när solen är framme och det inte blåser. Luften är svalare och inte alls kvalmig som  den varit under sommarmånaderna...
 
Den här sommaren var sommaren:
Jag inte badade utomhus en enda gång
Jag jobbade på min semester
Som regnade bort
Jag skratta som aldrig förr
Ghost och jag startade vår absolut sista lokala  tävling tillsamans
Jag kom i riktig fin form 
Det här var sommaren jag och Andreas flyttade ihop <3 
 
 
 
 
Detta blir sista inlägget för denna kategori!!!! Nu finns kategorin hösten 2012, några inlägg finns nog redan där ;)
 
 
Sommaren 2012 | | Kommentera |
Upp