Påväg till skolan ☔️

Sitter på bussen på väg till skolan. Ska ha en föreläsning i latinets adjektiv och efteråt har vi betygsamtal och jag tror även vi kommer få se våra prov 😅

 
Den här ledigheten har gjort mig väldigt seg var inte alls sugen på att komma upp och iväg till skolan. Hann inte käka frukost men måste ha något innan lektionen börjar för min mage kurrar så det donar på bussen. 
 
Allt med DJ gick bra igår. Glömde dock lämna ett regntäcke så behöver åka och lämna ett nu om det ska fortsätta så här ☔️
 
Kommer nog få uppdatering om några dagar när Victoria känt lite på honom. Och om två veckor får jag komma och kika på arbetet dom gjort. Ska bli spännande! 
 
Jag red lektion på ridskolan igår kväll på Nalle. Jag ska verkligen ta tiden nu när DJ är borta och rida till honom inför ridlägren. Han är så bra men behöver någon som hela tiden visar vägen och jag tror jag är honom på spåren. Älskade lilla grå 💕
 
 
Skolan | | Kommentera |

Fantastisk dag

Vaknade före familjen och gick ut på gräsmattan och körde lite morgonträning i solen. Fokus kondition och armar. Har en jättebra app där varje pass är 7 minuter långt så finns inte ens någon anledning att inte träna när det ör så kort tid. Samt att det verkligen tar 💪🏼 fan var helt darrig i armarna efteråt.

 
Vi åt sedan frukost och mös i solen. Bestämde oss för att gå ner till sjön och kika samt eventuellt ta ett dopp.
 
Tyvärr var inte stegen i och bryggan är ganska hög så om man hade hoppat i kanske man inte kommit upp haha. Var äckligt kallt i vattnet så det ville man ju inte riskera 😉 
 
Men skönt med en promenad och det är väldigt skönt att sitta på den där bryggan! 
 
Nu är vi åter i lägenheten. Matthias gjorde våffelmellis dagen till ära. Även fast jag inte är ett stort fan av morsdag.
 
Nu ligger jag på soffan och tar igen mig lite. Ska åka till DJ och börja plocka ihop där samt, lastträna och bada honom inför imorgon. Han åker till Victoria en månad på tillridning. 
Ska bli skönt men samtidigt jobbigt att inte ha någon häst. Men får förhoppningsvis lite tid över att bli riktigt ridsugen och så fort skolan slutar blir det väldigt intensivt med jobb så tror jag överlever 🐴
 
Ha det gott! Ska blunda 10 minuter nu. 
Unungehöjden | | Kommentera |

En värld av blommor

Jag är ingen person som gillar blommor. När jag var 20 år och köpte min första lägenhet dödade jag varenda krukväxt jag köpt eller fått. Så till slut hade jag inga kvar.

 
När Matthias och jag flyttade ihop 2014 köpte jag plastblommor. De krukväxter vi fick eller som Matthias köpte har han fått sköta och jag har inte lagt någon energi på dem.
 
Men! När vi köpte landstället har mitt intresse väckts iallafall utomhus. Dock har jag endast köpt en sort som verkar riktigt tålig men som är fin att titta på nämligen penséer.
 
Så här ser det ut ute hos oss på landet:
 
Detta ordnande jag igår. Mullade upp med ny jord och satt i penséer och en annan sort som Matthias köpt till mig i present. Vill ha fler blommor i denna rabatt men med samma färgskala tror gult och rött gör sig väldigt bra.
Här har jag valt blåa blommor. Det gröna är lammöron som jag ska börja rensa bort då det växer som ogräs även fast dom från början är sådda i rabatten. Men sprider sig till fler ställen. Gullig växt men inte för mycket. Det vita är vitsippor och eftersom vi har en skogsträdgård så tycker jag att vitsipporna passar väldigt bra i rabatten.
Här är mer penséer i lila. Jag har 3 st sånna här krukor till som ska fyllas med jord och blommor. Dock inte samma sort i alla tror jag.
 
Unungehöjden | | Kommentera |
Upp