Godmorgon

Sitter själv vid frukostbordet. Grabbarna har inte gått upp än. Jag ska iväg och rida en sväng nu på morgonen. Uteritt med 2st från stallet. Konditionsträning står på Ghosts och mitt schema så då passar det bra att få komma ut i naturen. Förhoppningsvis på banvallen 😃

När jag är klar i stallet ska vi ut till Väddö och gå på Älmstanatta och sedan grilla hos min syster ❤️

Ser ut att vara ganska glassigt väder 😎 hoppas det håller sig så 😇

Älskade häst i onsdags efter ett väldigt kul dressyrpass ❤️ igår vilade han men idag blir det tvåpass istället. Ett med mig ute nu på morgonen och ett på banan med Lamis ikväll.  

Allmänt, Ghost | | Kommentera |

Eskilstuna

Nu är vi i Eskilstuna. Resan gick bra. Snabbt och smidigt genom Sthlm och sedan var vi nästan framme 😄

Rasmus sov hela resan. Vi försökte hålla  honom vaken fram tills vi skulle åka just för han skulle slippa vara vaken under bil resan. Men han lyckades somna mitt i lunchen ändå 😉 men det gjorde ingenting som tur var. Nu har vi äntligen installerat nya bilstolen som är något rymligare än babyskyddet och han satt jättebra i det hela resan. Ett bra köp 👍🏼 Enda nackdelen är att jag dom oftast sitter på passagerar sidan är lite ihop tryckt men det går. En fördel med att vara kort 😜

En glad tusse innan vi åkte från Norrtälje. 3min senare sov han sött ❤️

Här i Eskilstuna har vi både sett regn och sol under eftermiddagen och kvällen. Vi har gått och tittat lite vad staden har att erbjuda. En jätte rolig shopping stad verkar det som. Idag hade allt hunnit stänga när vi kom vid halv 5. Många butiker i blandade storlekar. På tisdag innan vi åker hem ska vi ta en runda. Då ser vi även hur vår budget ser ut efter morgondagens zoobesök och middag.

Ikväll käkade vi middag på ett Steakhouse. Rasmus var lite övertrött och gnällig så vi kunde inte sitta och njuta av maten men den var riktigt god. Matthias och jag hjälptes åt att underhålla. Men det var nog tidernas snabbaste restaurangbesök för oss någonsin. Så imorgon ser vi nog till att han sover i vagnen innan vi tar middag. 

Fruktpåsen höll honom nöjd dom första tuggorna av maten iaf 


Middag
 

 
Sommaren 2015 | | Kommentera |

Blåser storm ute

Och är lite orolig för min ponnyponk ❤️ men prio ett imorgon bitti är att trippa till stallet och kolla läget samt hämta in honom från betet några timmar så han får vila. Sånt här väder tror jag tar mer fysiskt och psykiskt på hästarna än 30+ och insekter. 

Sen ska jag packa in familjen i bilen för en roadtrip till Eskilstuna. Vi blir där 3 dagar och 2 nätter. En liten minisemester. Hoppas vädret blir bättre till måndagen när vi ska gå på zoo. 

Ghost nöjd efter ett kanonpass på hoppbanan igår eftermiddag 👌🏻

Och idag blev det ett skrittpass med mycket inslag av klättring i upp och nedförsbacke 💪🏼🐴

Så jag kan säga att denna veckas prestation på hästryggen är jag väldigt nöjd med. Nu kommer jag nog inte upp i sadeln fören tidigast onsdag igen. Men då kommer jag vara laddad till 1000. Känns tryggt att Lamis tar hand om både häst, katt och lägenhet när vi är borta 💕
Allmänt, Ghost, Sommaren 2015 | | Kommentera |
Upp