DJ

Sedan sist så har jag blivit frisk och satt igång DJ. Den där veckans vila blev perfekt för honom.


Longerade igång honom på tisdagen förra veckan. Sedan red jag ett joggpass på onsdagen och på torsdagen var det dags för vår första hoppträning. Den gick jättebra! Lite fundersam på alla bommar och att bjuda på framåt men när han väl förstod sög han tag fint i både cavaletti och hinder 💕 sötsaken 😘🐴

I fredags red jag ut en sväng tillsammans med Fanny och Fiona och då bjöd han på lite bock när vi skulle trava men han var ändå väldigt sansad. Vi gick först hela turen också så de var roligt!

I lördags blev de vilodag och i söndags blev de lite dressyrtrimning. 

Igår (måndag) var hovslagaren ut och då fick han vila igen och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra om de blir ett ridpass eller tömkörning med bommar. 

Och på söndag flyttar vi! 👏🏼Nedernäs DJ | | En kommentar |

Vad vore en höst utan en förkylning

Som jag skrev i fredags så har jag en förkylning i kroppen och den bestämde sig för att bryta ut ordentligt igår eftermiddag. 

 
Var helt däckad med feber och ont i halsen. Sov fyra timmar på kvällen igår och sedan blev det 9 timmar till fram till vi vaknade imorse. Då kände jag mig pigg. Men lyckan varade inte så länge. Räckte med någon timmes plugg på verandan och febern kom tillbaka. 
 
Usch och fy... jag som skulle sätta igång DJ idag men men det är inte bråttom. Är lite sugen att starta honom i september i både hoppning och dressyr så behöver lite rutin. Hoppas vi kommer igång i mitten av veckan iallafall! 
 
Idag blev det soffhäng med bara onyttigheter och plugg. Hoppas kunskaperna räcker till veckans läxförhör och prov 🙄 alltid en nagelbitare vad lärarna förväntar sig av oss men som vanligt har jag säkert pluggat för mycket.
 
Imorgon har jag studiedag. Rasmus ska gå på förskolan några timmar så jag kan bena av lite plugg och på eftermiddagen ska vi klippa oss, hos en ny frisör vilket ska bli spännande. Blir enkelt, klippa bort det slitna på mig och på Rasmus ska hon få klippa så mycket det går. Om jag trivs med henne kommer jag boka slingor inför hösten. 
 
God natt hoppas på att vakna frisk imorgon 🤒
 
 
 
Bilder från vårt lilla besök på landet i helgen. Bären fortsätter fortfarande att komma vilket är jättespännande att få plocka tycker Rasmus. Hoppas på fler helger där nu i höst 🍁
 
 
 
 
Hösten 2017, Unungehöjden | | Kommentera |

Skolan är igång!

Den här veckan har jag börjat skolan igen. Fullfart på engång inför vår Lia. 

 
DJ har fått vila denna vecka men planerar att sätta igång honom på söndag igen då han verkar lite uttråkad redan efter dom här dagarna. 
 
Jag har däremot inte vilat utan kommit igång med mina promenader så laddar upp för min tredje denna vecka. Skillnaden är att den är till skolan istället för från. Fördel när vi börjar 9:30 istället för 9:00. Känner dock av något i halsen. Se om det bryter ut eller inte. 
 
Ikväll när jag kommer hem åker vi ut på landet . Imorgon ska vi ha en liten kräftskiva för familjen. Jag ska förbereda lite pajer inför den ikväll. 
 
Annars blir det mest plugg och bara vara med familjen hela helgen. Vardagen är igång 💪🏼😜
 
 
Skolan | | Kommentera |
Upp