Jerry tänk på din framtid!

Får ont i magen över att jag inte vet vad jag vill göra! Jag är ju stor. Funderar allvarligt att söka hippologen till hösten de kan ju inte skada att prova iallafall + att om jag nu skulle komma in (vilket bara är en dröm) så har jag en säker framtid på att iallafall bli en lite bättre ryttare + att jag får göra någonting jag älskar i 3år!

Sedan om jag inte får något riktigt jobb efter utbildningen utan kanske bara några timmar i månaden så gillade jag ju att jobba i hemtjänsten och sedan gillar jag mitt jobb jag har nu riktigt mycket (dock tar nog Steffi min tjänst då, men de får jag räkna med)  :D


Håller på att väntar på svar när antagningsprovet för ridledar utbildningen är. Jag är rätt säker att jag kommer in där men vill inte vara för säker ändå... Häst är bäst helt enkelt ;)


 
Vintern 2011/2012 | | Kommentera |

I think you doubt

Åhh inatt har jag sovit riktigt gott och länge! Somnade redan vid tio och sov enda till halv åtta, rekoord!!! Inte ett dugg trött var jag :)

Har på morgonen innan jobbet varit och mockat och gjort iordning foder till Ghost så han blir nöjd. Han har gått ner rätt mycket i vikt sedan jag ställde av honom i början av månaden. Andra hästar blir tjocka av att äta samma mängd mat som när de är aktiva men inte Ghost han är så himla svåår! Så har ökat kraften och hösilaget så hoppas de hjälper, dock så äter han inte gärna för mkt hösilage utan vevar runt de i boxen istället :OMen ska sätta igång honom V 2 tänkte jag. Hans hjärna måste få koppla av lite. Dock står han ju inte helt utan får gå på skrittpromenader och igår joggade Lamis honom på banan. Äldre hästar mår ju inte bra av att stå då blir de stela och behöver en längre igångsättnings period. Ghost kommer jag kunna rida som vanligt när hans semester är över :)


Juste min särbo är bäst <3Pussiboll! <3

At work | | Kommentera |

Vi åker iväg till ett varmare land...

Åhh vad skönt de skulle varar att åka utomlands några veckor nu i januari :) Dock får de nog vänta! Andreas och jag får ju lite avkoppling i helgen när vi ska bo på hotell och bara mysa <3

Detta blir sista lyxen vi har  tillsammans på några månader då vi nu båda har en tight budget för att spara så mkt pengar som möjligt i början av året så vi får ihop en stoor kontantinsatts till vår lägenhet.

Min budget jag har skapat ser ut så här
Per månad:
Kläder 500:-
Smink 150:-
Nöje 150:-
Bussremsa 200:-

Per kvartal (var fjärde månad)
Skor 500:-
Frisör 1000:-

Ser väll rätt okej ut va? Se hur länge jag kan hålla den men än så länge har de gått bra!!!

Ghost kostander varierar ju riktigt mkt beroende vad vi gör under månaderna men jag måste hålla min ridning igång (de är ju de jag brinner för) så lägger ca 4000-5000 på honom så vi får de bästa förutsättningarna med träningar, ridhuskort och ridläger!  Vi hoppas att vi kommer in på ridledarutbildningen på Strömsholm, ingen tackar väll nej till 3v ridläger där???At work | | Kommentera |
Upp