Uppdaterar Rasmus garderob

Hejsan!
I torsdagsuppdaterade jag och rensat lite i Rasmus garderob.
 
Så här har typ hans klädstorlekar ändrats sedan födseln:
Storlek 50 växte han typ ur första veckan, storlek 56 första månaden. Sedan i början på november när han gick över till 62 stannade det upp lite. Vid nyår började några bodies i 62 bli för korta att knäppa i grenen så då började vi använda 68 (eller 62/68) på bodies och pyjamaser men i brallor 62. Bäst sitter just nu byxor i dubbelstorlek 62/68 men nu har han börjat växa i ett par byxor han fick av Sophie i julklapp och dom drar storlek 68. Fast nu börjar bodiesarna i storlek 68 börja bli korta i längden istället. På bredden sitter dom jättebra men dom börjar bli att korta att knäppa.
 
Till dopet förra veckan köpte vi en bodie i storlek 74 och den satt jättebra! Väldigt rymlig på bredden och perfekt i längden. Så kom jag i kontakt med en tjej i en "köp och sälj"-grupp på facebook som hade en hel garderob i storlek 74 att sälja. Blir perfekt för Rasmus att ha nu i vår och lite av sommaren för jag misstänker att nästa storlek som är 80 kommer passa herrn innan hösten. Var hos BVC i torsdags också och då vägde han 7.8kg och var 67cm lång. 
 
Här är bilder på kläderna. Ska hämta dem imorgon. Allt för 350:- kändes så perfekt :)
Sedan är de ju alltid lite smått som alltid behöver köpas tilll. Men som jag nog kommer
köpa nytt som kepsar inför sommaren och några shorts samt en uvdräkt.
 
 
 
 
Livet som mamma | | Kommentera |

Mitt fredagsmys

Sitter i ridhuset och kollar på lektionen som är innan de blir ledigt. Idag har de varit en ganska speciell dag. Rasmus vaccinerades igår så natten blev ganska jobbig, mycket gnäll och skrik så till slut blev de alvedon. Sedan somnade han gott <3 

Trotts dåligt med sömn var vi uppe tidigt för att åka ut till DJ och pyssla. Han är såå fin och duktig vi var ute på promenad också och han varken brydde sig om springande ston i hagen bredvid eller barnvagnen som förföljde oss (mamma va med och hade Rasmus i vagnen) 

Nää nu ska jag rida. Se om jag orkar uppdatera efteråt! 

Ghost | | Kommentera |

Sjukstuga

Har varit lite sjukstuga här i Grangrens resident. Började för mig i onsdagskväll men genomförde torsdagens aktiviteter. Något slö men allt nådde väll sin kulmen i fredags eftermiddag då jag kände att nää jag kommer inte kunna möta mina elever imorgon så fick ordna med vikarie till lördagens lektioner. 

Hela lördagen var det soffläge för att sedan igår söndag ha dop för Rasmus som inte heller varit riktigt pigg under lördagen. 

Han hade feber igår kväll men vi fick i honom alvedon och idag har han varit pigg och glad så om han är feberfri imorgonbitti så tar vi oss till öppna förskolan på tandinfo :)

Idag har jag också mått bra. Lite trötter men kan bero att jag oroat mig för Rasmus hela natten och legat å lyssnat på minsta ljud han gjort. 

Börjar längta till stallet nu! Red senast i måndags och har inte sett Ghost sedan onsdagskväll. Men på onsdag får jag träffa honom igen och då blir de även lite ridning. Ska även försöka åka till DJ imorgon eftermiddag. Är så himla fint väder nu ju så får passa på att vara ute så mycket som möjligt!!!

Vi körde soffläge idag för att återhämta oss från dopet igår ;)
Livet som mamma | | Kommentera |
Upp