Torsdag

Torsdag idag och jag har haft en ledig förmiddag innan jag började jobba vid 12. Gick upp innan 8 iallafall så tog inte så lång sovmorgon. Tog en koppkaffe och sedan en långpromenad med hundarna.
 
Var riktigt skönt att strossa i skogen ute hos mamma och inte behöva stressa :) Kunde ta det lugnt hemma också med tvätt osv. innan det var dags att gå till bussen :)
 
Efter jobbet idag ska jag ner till stallet och hålla en lektion för Lamis och sedan tar jag bussen hem igen. Måste fixa lite inför imorgon. Sophie och jag ska ju äntliiiigeeen se De vet du igen :D Dock är det inne i Täby så det blir lite omständigt med att ta sig dit och hem. Men hemresan har vi fixat så den är jag inte direkt orolig för.
 
Ska iallafall bli jätte kul. Har inte varit ute sedan Sophie och jag var på Åland! och det är nästan precis en månad sedan! Lite illa, men har ju som sagt kommit lite emellan och sedan åkte jag ju till Teneriffa osv. Men nu är det dags igen :D 
 
 
 
Sophies och mina pojkar <3
 

Juste!!! Det har jag glömt att visa! Min väska från Teneriffa kom ju hem igår och nu ska ni få se grejerna jag köpte där :)
 
En handväska, ett par träningsleggings, sandaler och ett linne
 
Här är en bättre bild på väskan och ja man kan bli kär i en väska! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Mitt älskade hår <3

Varsågoda här får ni ännu ett meningslöst inlägg ;)
 
 
Någonting som jag alltid får komplimanger är mitt stora blonda hår. Jag kan inte direkt säga att jag inte förstår varför, för det gör jag. Mitt hår är helt underbar, jag förstår mig inte på dom som klagar på dåliga hårdagar för sånna dagar har jag nog aldrig någonsin stött på!
 
Ska jag vara ärlig lägger jag inte så mycket energi på mitt hår, ibland har jag inpackning och ibland har  jag bara i balsam. Oftast har jag bara schampoo i håret och ibland har jag bara balsam i håret. Det är sällan jag har tid att lägga i allting...
 
Jag har aldrig i stylingsprodukter som hårspray eller mouse och det är väldigt sällan du ser en hårfön, platttång eller locktång i min hand. 
 
Dock är min bästa vän fläta på natten och lite torrschampoo. Bästa torrschampoot köper man på Rusta av märket Batiste som har olika lukter och olika användningsområden. Vissa ger extra volym, vissa är för brunetter och vissa är för blondiner. Bästa jag provat är Tropical den luktar riktigt riktigt gott!
 
Så här ser mitt hår ut idag: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren 2013 | | Kommentera |

Helt underbart

Vilken effektiv morgon jag har haft idag. Var i stallet innan 7 och innan klockan 9 var ponnyn hoppad och klar. Var på jobbet vid 10 och här har jag städat och tvättat fönstrerna. Sånt jag inte annars hunnit med i sommar.
 
Anledningen att jag var tidigt på kontoret idag var för idag äntligen äntligen äntligen levererades min väska från Teneriffa och hör och häpna allting fanns kvar :D Så ikväll blir det packa upp och tvätta. Ska även fota sakerna jag köpte där nere. Så fiina :D 
 
 
Ridningen idag gick så himla bra. Vi hoppade lite lätt på stora ridbanan. Ghost var verkligen med på noterna och högsta hindret låg nog iallafall på 90cm så vi börjar sakta men säkert ta oss tillbaka. Vår uppvärmning bestod av att byta galopp över en bom och sedan gick bomen över till ett kryss. Han var riktigt duktig och man märker hur han bara vill prestera mer och mer när hindrerna kommer fram.
 
Vi hoppade sedan lite plank, räcke och oxer. Även plastmuren var framme så den tog vi några skutt över! Riktigt kul var det och riktigt svettiga blev vi! Avslutade med att skritta ut en runda och sedan svampade jag av honom innan det var dags att gå ut i hagen och för mig att gå till kontoret. 
 
 
Juste! Hörde rykten om att jag fått lite nya läsare som håller koll på mig. Vad trevligt :) Välkomna hit!
 
 
At work | | Kommentera |
Upp