Årsresumén kommer!

Men inte till tolvslaget. Tiden räckte inte till idag. Så går det när man har häst och bebis. 

Sitter just nu i soffan och väntar in tolvslaget. Kom hem från syrran för någon timme sedan. Rasmus somnade i bilen så vi har bäddat ner honom i sin vagga och dragit ner rullgardinen så hoppas han inte blir allt för störd av kriget som snart startar.

Vi bestämde oss för att åka hem tidigt dels för att vi är trötta spädbarns föräldrar men största orsaken är vår lilla katt som inte är helt trygg med alla smällare och raketer. Så snart ska jag ta fram hans favoritmat för att avdramatisera lite (förhoppningsvis) 

Gott nytt år alla! Och håll ut för ni vill inte missa årsresumen :D 

De bästa som hände 2014
Livet som mamma | | Kommentera |

Kanske lovade för mycket

Men ska verkligen försöka få klart årsresume till tolvslaget. Kommer dock bli ett tidsinställt inlägg då det igår bestämdes att vi ska fira nyår på Väddö hos min syster. Så håller nu på att göra ordning efterrätten och när den blir klar ska Rasmus och jag åka ut till Penningby och göra ordning till Ghost. Rasmus brukar passa på att sova middag där ute så han är go och glad sen när vi ska till syrran :)
Vintern 2014/2015 | | Kommentera |

Inte många timmar kvar av 2014

Inte många timmar kvar av 2014 nu. Ligger i sängen och kollar på det bästa som hänt under året min son Rasmus ❤️ Vid tolvslaget på nyårsafton kommer en årsresume. Spännande läsning för den som är nyfiken 😊

Idag har jag haft en riktig mamma gör vad hon vill dag. Så har både gymmat och varit hos Ghost. Ibland är det skönt att bara få vara själv och gå tillbaka till de gamla vanliga vanorna. Man får passa på när Matthias är så här långledig! 

Ghost fick på sig snösulor och broddar igår så idag kunde vi rida iväg en ordentlig bit på grusvägen samt testa alla gångarter och jisses det kändes att han endast skrittmotionerats eller vilat senaste dagarna. Han var så stel iväg från stallet att han kändes halt. Men mamma såg på honom att det nog bara var stelt och inte smärta så hon tyckte jag skulle skritta på. Och mycket väl efter första skrittetappen började han knata på som aldrig förr. Inte lätt att vara gammal. Efter ett tag testade vilte trav och avslutade med lite galopp intervaller innan vi skrittade hem på långa tyglar och då var precis allt farligt tyckte Ghost. Dumma lilla ponny ❤️ Vintern 2014/2015 | | Kommentera |
Upp