Sometimes I get a good feeling

Igår på hoppningen så synkade Ghost och jag på direkten, helt fantastiskt vilken ponny jag har. Vi kan verkligen få bra flyt i hoppningen när vi koncentrerar oss och rider som vi lärt oss och inte blandar in nerver och rädsla hehe...
Dock var han lite tittig på muren vi tog fram igår, även fast vi hoppat den förut när vi varit på läger i Rimbo och även på träningar förr, meees ponny ibland. Dock hoppade han den stilla stående ett flertal gånger, men han måste ju prova att stoppa också ;)
Vi hoppade en jätte bra bana på slutet med mycket långa svängar där man kunde utnyttja ridhusets storlek och bara flyta på, oturligt nog gick en i min grupp omkull innan mig så de var inte så kul att se direkt. Jag trodde hästen brutit nacken men den reste på sig direkt. Uh kan inte kolla på sånt där då får jag så dålig feeling när jag hoppar sen.
Avslutade med en bana på 90cm-1m så nu är vi på G igen snutti och jag <3
Har kollat lite ridläger idag på jobbet som jag vill åka på när jag har semester. Dock var de dåligt med vuxenläger när jag är ledig :( Men rimbo hade lite och sedan Säfva i uppsala hade några intressanta :) Har ju som mål att åka på ridläger nu när jag inte kom in på RIK0an. De är tänkt att jag ska åka utan Ghost för att samla på mig lite mera erfarenheter :)
Snart slutar jag och då ska jag hem och göra våfflor :)
Ghost | | Kommentera |

Då ska vi supa!

Bella har varit in här på kontoret med mig och snackat lite och sånt :)
Så på tisdag ska troligtvis Bella och jag på studentskiva, eller rättare sagt vi SKA på studentskiva på tisdag inne i stockholm hehe. Frågan är bara! Vad ska man va?

Temat är att man ska va någonting på den bokstav man börjar på. Jag börjar på F så jag kan ju va ful, fet eller fin. Bara att välja :) Ne tror jag kör på festlig eller förlovad eller nått sånt enkelt :D
Just nu regnar de som fan ute, slutar om en timme och sedan blir jag upphämtad av mamma och åka fort som sjutton hem å äta innan vi ska till stallet och fixa ponnyn innan hoppningen :)

Dessa grejer fick följa med mig hem från rusta idag. Dom har bättre flaskor där en tex. ica mkt större och mer för pengarna, de gillar jag, min plånbok och mitt sparkonto :) Bara under årets första månader har jag samlat ihop ett 5 siffrigt belopp på mitt sparkonto genom att inte shoppa allt jag vill ha utan håller mig till budgeten. Aplådder till mig <3
Med min B-rudar | | Kommentera |

I don't miss your dirty clothes on the floor

Imorse när jag läste texten till Mollys bidrag till melodifestivalen så började jag skratta, har alltid trott att hon sjunger I don't miss your dirty calls on the phone, hehe men nu när jag läst texten och lyssnar noga så sjunger hon ju som rubriken... Snacka om att hon mummlar när hon sjunger om jag hör så fel!

Just nu ligger jag hemma i soffan. Men de var inte här jag vaknade upp utan jag har ju sovit hos Andreas inatt men mamma hämtade mig vid 8 för jag ska ha bilen och åka ut och rasta hundarna och mocka till Ghost innan jag börjar. Men tänkte börja morgonen med att åka till Rusta och köpa lite nödvändigheter :) Tror dom öppnar 9. Där är anledningen till att jag degar på soffan fortfarnade ;)


Ikväll är de hoppträning igen och ikväll ska vi rida som de proffs vi utger oss att va  <3Just nu ;)

Våren 2012 | | Kommentera |
Upp