Födelsedagshelg och snart december

Ja redan imorgon är det ju december och då är det dags att julpynta här hemma. Vet att första advent var i söndags men vi håller hårt i traditionerna att min födelsedag måste firas innan julpyntet åker fram! Så i helgen blir det nog att vi sätter upp allt.

Jag fyllde som sagt år i helgen och startade firandet i fredags på Friends Arena tillsammans med mamma. Kollade på både dressyren och hoppningen. Gick lite på mässan och shoppade en del till DJ. Åt lunch på en bar på arenan.

Under lördagen var det ju jobb som vanligt och i söndags blev jag firad av familjen. Farmor hade gjort smörgåstårta och jag har varit lite lat detta år så vi köpte färdig daimtårta till efterrätt.

Fick jättefina presenter och en del pengar. Och jag är så nöjd att fylla 25år och ha allt jag har. Det trodde jag aldrig när jag fyllde 20år.

Igår och idag har jag även varit med om spännande saker inför framtiden. Igår var jag på intervju och gjorde svenska test för en utbildning jag sökt.

Idag köpte vi stugan vi hyrt i sommar. Så himla mysiga somrar vi kommer kunna ha dig och vilken investering för framtiden både för oss i familjen och minnena vi kommer kunna ge Rasmus. Oslagbart!

Vintern 2015/2016 | | Kommentera |

Unsdag

Och då får man unna sig. Speciellt efter ett veterinärbesök med katten som inte gav så mycket men kosta massa hundralappar. Måste få till ett urinprov för ev återbesök. Tycker att det borde varit första åtgärd än en undersökning.

Har ängnat eftermiddagen på fritids och jobbat några timmar där. Avslutade med att bjuda familjen på middag på Kina. Kände att jag lika gärna kunde fortsätta spendera pengar den här dagen när vi ändå är igång men på något vettigt tillsammans med familjen. Jättemysigt ❤️ Kinamat är även den enda restaurangmat Rasmus verkligen gillar samt att dom är så himla trevliga där fast han härjar och springer runt.

Livet som mamma | | Kommentera |

Soffhäng

Varit en väldigt slappar dag. Det är så skönt att vi accepterar det i min familj. Att vi inte behöver ha planer varenda helg.

Vi vaknade vid 9 och åt frukost, städade hela lägenheten inför veckan och jag bakade en kladdkaka till farsdag fika.På eftermiddagen kom min pappa och Eva på fika. Och sedan åkte jag till DJ för lite longering och mys.

Så härligt att få klart av veterinär att vi kan börja röra lite smått på honom. Denna vinter ska vi koncentrera oss på tömkörning och promenader. Samt lastträning och om väglaget tillåter även åka små turer med transporten och miljöträna i ridhuset hör runt omkring. Film på DJ från dagen finns på min Instagram : Fridaghost

Vintern 2016/2017 | | Kommentera |
Upp