Äntligen bestämt mig

Blev lite kvällsshopping inför vintern till Rasmus. Ellos hade en så bra rabatt så blev även lite mössa, vantar och halsduk också. Jag köpte även en vardagsklänning men den kom inte med på bild nu.

 
Ikväll har vi haft en mysig födelsedags middag för Matthias tillsammans med familjen Säterli. Blev lite pizza och fredagsmys. Barnen lekte och hade jättekul och vi vuxna pratade lite om sommaren och nästa sommar 😊
 
Var roligt med lite besök. Är ju som sagt instängd i lägenheten förnärvarande och träffar typ endast Matthias, Rasmus och min mamma. Men denna vecka var Anna och åt frukost med mig och det var också mys. 
 
Imorgon blir det lite mer födelsedagsfirande. Farmor har gjort smörgåstårta och mamma köpte en tårta som inte ens blev påbörjad nu ikväll. 
 
Pågrund av mitt tillstånd blev köpet av födelsedagspresent begränsat men Matthias verkade nöjd iallafall 🎂🎈 alltid kul med tv-spel och spa 😂
 
 
Fridieee shoppar | | Kommentera |

Vintershopping

Snart är vintern här och någonting jag lägger mycket tid på är valet av ytterkläder till Rasmus. Dom ska vara funktionella och passa såväl på förskolan som lek hemma. Jag kikar gärna på de dyrare märken som Mini Rodini men för förskolan är det inte ett alternativ mest för rädslan att det ska bli snodda. Förra vintern köpte jag en begangnad Didriksson overall och den var verkligen perfekt. Jag har köpt en begangnad overall redan inför vintern men den är tanken att Rasmus ska ha när han med mig i stallet. Så nu letar jag overall för förskolan och utelek hemma. Har inte varit så mycket begangnat ute än men hoppas det kommer. Men risken är ju att det inte kommer ut någon och då kanske godbitarna i affärerna försvinner. Svårt sånt där. Om man ska ha is i magen eller shoppa loss.
 
Här är verkligen en favorit från Lindex. Tyvärr är den slutsåld både på nätet i Norrtälje och Täby.
 
Här är en klasskiker från Kapahls Kax. Gillar färgen jättemycket. Barn ska ha färg som syns tycker jag.
 
Stilren men lite för tråkig i färgen. Men ändå prisvärd. Tror jag hittade denna på Lekmer. 
 
Denna är verkligen också fin och ovanlig. Vet inte vad det är med mig och Matthias och björnar. Rasmus overall han hade när han var ett år var också med björnar. Björnar rockar! Denna är från Ellos. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fridieee shoppar | | Kommentera |

Livet kan vända så snabbt

Men jag lever och har inte jätteont längre. Men det är ju så tråkigt att bara sitta här i soffan. Tittar på film efter film, serie efter serie, läsa bok efter bok. Svårt att hitta hur man ska sitta skönt i soffan, hur foten ska vara, låg, hög, på kudde eller på golvet? 
 
Maten smakar ingenting på grund av de starka medicinerna jag äter. Matthias köpte en hamburgetallrik från Knuten igår och inte ens den smakade bra... Jordgubbskräm går bra och äppeljuice, yey! 
 
Försöker att inte tänka om men det är ju lätt. Tänk om jag i just det tillfället DJ hade blivit rädd borstat hans rygg eller någon annanstanns på kroppen så jag faktist stått upp på fötterna och inte suttit på huk... Då hade jag inte suttit här idag. Men det är ju så med hästar när det väl händer går det fort. 
 
DJ är tillbaka hos Victoria för tillfället och det blir ju jättebra för då får han hålla igång och hon sköter ju allt det praktiska med skötseln också. Vi har sagt att han blir kvar där till november sedan behöver han en viloperiod. Jag är sjukskriven till 4e november men min läkare har redan förvarnat mig att det inte blir att hoppa och skutta direkt när jag väl får börja belasta foten. Så antar att rehabliteringen kommer ta någon/några månader. Hoppas att det går fort. För en gångs skull längtar jag till julen för då borde jag vara bra!
 
Det känns tufft att missa skolan och min praktik men den går att ta igen. Mina klasskompisar är väldigt peppande och jag hoppas få massa anteckningar från alla lektioner jag missar. Läser en del men just nu är det inte mycket som fastnar. Medicinen gör så jag glömmer bort saker jättesnabbt, det är otroligt läskigt...
 
 
 
 
 
Hösten 2017 | | Kommentera |
Upp