Snabb visit

Var på snabb visit hos Ghost imorse. Hade hoppats att hans flock skulle vara flyttade till hagen vid stallet nu. Men de stod kvar på betet uppe på gravfältet (ca 30min promenad från stallet för mig just nu) så blev inte riktigt som jag tänkt. Tur att man iallafall kan åka bilen upp :)
 
Så blev lite klapp och pussar bara så får jag hoppas att han flyttas ner nu i helgen. Skulle vara så skönt att faktist kunna ta in sin häst i stallet för pyssel. 
 
Lamis var sjuk igår så Ghost vilade och jag tror det blir vila idag också. Ska höra med henne. Kommer Ghost ner närare stallet imorgon tänkte jag longera och på söndag ska Wilma hoppa honom. 
 
Ghost stod i buskarna och käkade löv till frukost. Så gullig ;) Skönt att alla sår i fejset försvunnit nu! 
 

Idag efter jobbet ska jag till Granngården och köpa gummistövlar inför hösten. Har aldrig haft egna gummistövlar men efter förra årets höst och vinter så lärde jag mig att det inte räcker med endast stallskorna. Kommer även köpa någon rolig leksak till katten för han har slitit ut sin leksak ordentligt nu! 
 
Helgen bjuder på lite kalas ute på Väddö imorgon och eventuellt kolla till DJ. Ska skriva protokoll för en LA:3a på söndag morgon och sedan hjälpa Wilma med hoppningen. Sedan helt plötsligt på måndag är det september, skönt att det går fort nu
 
 
 
 
 
 
 
Ghost | | Kommentera |

Myspys i sommarhagen

Igår direkt efter jobbet åkte jag till Ghost för att bara titta till honom. Han vaccinerades ju som sagt i tisdags så då får han automatiskt lite vila några dagar. Idag får han ändå en liten skrittpromenad av Lamis men ingenting krävande.
 
Tyvärr har Ghost dragit på sig massor av sår i ansiktet denna sommar. Vet inte riktigt vad den där flocken sysslar med på nätterna för han är ju skyddad av luvan på dagen. Så just nu ser han lite tilltuffsad ut. Men vi smörjer och smörjer så såren får vara ifred från flugor. Men nästa dag har han ändå nya?
 
 
Ser ju värre ut nu också eftersom han är så ljus i hyn. En mörk häst ser oftast inte så sargad ut när den har sår i ansiktet :/
 
 
Ikväll blir det styrelsemöte. Första för terminen. Spännande att få veta status på klubben och ridskolan. Se hur planerna ser ut inför hösten med kurser och tävlingar osv. Kommer inte kunna vara så behjälplig denna termin men satsar på att komma igång igen till vårterminen. Hoppas på att året börjar med en Lotta kurs eller nåt så man får en schysst start på 2015! :)
 
Andra planer är att åka till DJ på lördag förmiddag och sedan blir det lektion för Wilma söndag morgon :)
 
 
 
 
Ghost | | Kommentera |

Ganska tyst

Är ganska tyst på bloggen. Men händer inte så mycket på hästfronten just nu. Ghost blir riden nästan varje dag. Denna vecka har han lite "lugnare" vecka då han kommer bli vaccinerad.
 
Nästa vecka kommer Anna som jobbar som ridlärare i Vigelsjö börja rida honom en gång i veckan också. Annars är det Lamis som håller igång dressyren och konditionen samt Wilma såklart i hoppningen :) Han är riktigt fin i kroppen nu och det syns inte ens att han går på bete för han är så slimmad och då käkar han ändå extra kraftfoder varje dag också. 
 
Ska bli riktigt riktigt kul att komma igång med ridningen i höst är så taggad!
 
DJ har det inte blivit något besök hos sedan innan vår lill Sverige semester. Lite tråkigt men han går ju på bete och förra gången när vi var där så pysslade jag bara i hagen och tog av grimman för att han skulle få slippa skav. Men då när Matthias och jag gick till grinden följde han med som om "Varför får inte jag komma med in?"  Så himla söt <3  Men denna vecka ska vi iallafall få in ett besök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren 2014 | | Kommentera |
Upp