Hej hej sommar!

Hallå!
Förlåt för en dålig uppdatering denna vecka, tyvärr kommer uppdateringen även denna vecka blir dålig. Åker iväg och jobbar imorgon igen och är borta på torsdag. Mitt sista ridläger för i år. Förra veckans ungar körde verkligen slut på mig. Så detta gäng som kommer nu ska jag vara stenhård på att de ska gå och lägga sig i tid. Inte som kl 12 de blivit varje dag denna vecka. Men gänget som var denna vecka var ju verkligen undeerbara!!!!
 
Nu idag har jag bakat muffins och varit runt här uppe på handelsområdet. Köpt skor på skoman, dammsugare på HEMMA butiken och sedan massa annat tjaffs på pris stopp och clas olsson ;) Nu ikväll ska jag till min ponny och rida ett ordentligt dressyrpass och sedan ska jag fodra ridskolanshästar + stänga stallet. De går bra nu!
 
 
/ Frida
 
'
Gullig Enya från midsommarafton <3
Allmänt, Sommaren 2012 | | Kommentera |

Utkast: Jun. 29, 2012

Har tvättstuga mellan kl 13-17 idag. Massa tvätt efter veckans ridläger och min stackars sambo har aldrig behövt tvätta i hela sitt liv så han hade ju samlat på sig en hel del nu när han varit själv <3 Emellan tvättarna ska jag försöka mig på att baka lite cupcakes och handla lite fredagsmyyys. Ikväll sen när Andreas kommer hem ska vi åka och köpa en ny tv!
Sommaren 2012 | | Kommentera |

You look at me and I got you in mind

Vissta var förra inläggets bild snygg på mig? Jag passar verkligen i grönt + att den där klänningen är sjukt snygg :) Både mamma och Carro har paxat den så tyvärr kommer den inte komma ut här på bloggen.
 
Har lite kläder som ska bort som jag kommer lägga ut på bloggen sen när jag har semester. Om ingen vill ha dem skänker jag dem till välgörenhet. Bor ju precis vid rödakorset grejsen och där kan man lämna in kläder så säljer de dom till ett billigt pris och pengarna sänker de till välgörenhet. Tycker de är jätte bra!!!
 
Idag har jag varit rätt seg. Började ju dricka redan vid 8 igår morse, champagnefrukost med jordgubbar lyxade jag till de med. Sedan dracks de ju hela dagen. Både öl, drinkar och champagne. Fick en jätte god champagne av Pelle i torsdags som midsommarpresent/semesterprisent, den ska jag köpa hem många flaskor av säger jag :) Hoppas den inte var dyr....
 
Vi var hemma vid 12 inatt och de blev inte mkt sömn inatt... Klockan ringde vid 10 och sedan efter frukost stack jag till stallet. Lunchade hästarna med Lamis. Sedan byggde vi lite hinder i ridhuset. Hade lite lektion för henne och sedan red jag fina Ghost <3 HAN ÄR UNDERBAAR!!!!
 
Kom hem ungefär vid fyra. Fick med Andreas upp på en promenad till flygis och där köpte vi lite vardagsprylar och även lördagsgodis. Hade verkligen ett sug på de :D Nu på kvällen har jag slappat här framför tvn och datorn, ätit tacos och godis.
 
Imorgon kommer jag försvinna några dagar. Har ridläger mellan imorgon och torsdag. Ska både ha dagsaktiviteter, kvällsaktiviteter och sova med 18 barn denna vecka. Men de blir skoj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren 2012 | | Kommentera |
Upp