Livet är meningslöst!

Usch går kvällen blev verkligen inte som planerad. Utan bara skit. Men Frida och jag gick iallafall hem till mig efter allt kaos och bara prata. Bestämde att försöka gå ut nästa helg och ha mera tur då eller vad man ska säga! Hoppas på att alla vår Katrin också kan följa med denna gång <3
 
Idag har jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv. Ätit en påse godis och lite chips. Andreas och jag lagade även tacos nu på kvällen så det har vi smaskat på <3 Gott vi e så  duktiga :)
 
Har även en bit tårta i kylen som kommer åka fram till kvällens film, om inte hjärtat fastnar framför datorn hela kvällen. Datanörden min <3
 
Jag fest fin igår <3
 
Sammanfattning av min dag! Gosefilt och smågodiis!!!
 
 

Imorgon ska jag rycka upp mig och rida ut på Ghost innan jobbet. Ska ta mig rejält i kragen denna vecka och jogga varje morgon när jag ska till stallet :) Frida och jag ska även komma ut och knalla lite grann och sedan har jag ju 2 ridlektioner i Rimbo. Måste avboka min ridning på onsdag morgon på Panina! Fick ju en akut klipptid på onsdag :O
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
 
Hösten 2012 | | Kommentera |

Blow me one last kiss

Hej!

Fredag idag! Mår lite konstigt i mitt huvud/nacke... Men har tagit ipren så det börjar släppa mer och mer nu. Har det rätt lugnt på jobbet idag. Mycket inbetalningar idag eftersom det är slutet på månaden så det har jag pillat lite med osv ;) 
 
Vår dammsugare på kontoret har även varit trasig ett längre tag och ingen här orkar ta tag i och lösa problemet så idag snodde jag sambons bil och vår dammsugare hemifrån. Så nu äre mycket finare här! Fräsht :D Ska även våttorka golven innan jag går för dagen. Så kommer alla på måndag återkomma från en välstädat och fräsht kontor :) 
 
 
Det regnade en del imorse när jag var i stallet så jag övervägde lite att rida ut i skogen eller ta ett pass i ridhuset. Blev ett kortare pass i ridhuset med tanken lång och låg ponny. Han tyckte det var jätte skönt och frustade. Han fick även länga ut sin galopp. Tror inte så många på ridskolan klarar av att få ut hans stoora galopp så det är tur att jag rider ibland så han får släppa lös sitt fina steg. Dock blev han ju trött rätt fort efter den galoppen och han ska hoppa idag i sista gruppen så avslutade med att trava av och skritta läänge. Red sammanlagt 45min med lång fram och av skrittning ;)
 
 
Jag i ridhuset, cool hjälm huh?
 

Anna ringde även mig imorse så jag fick stalljobb imorgon bitti 7-10 yeah! Hehe kommer vara död imorgon när tjejerna och jag går ut... Men men lite gratis armträning är ju shysst. Älskar stalljobb <3
 
Nu efter jobbet ska jag till Kryddan och hämta ut min jacka som kommit idag, Zalando var snabba. Hoppas dem är lika snabba med min andra order jag gjorde idag. Den é rosa!!!
 
 
Ikväll ska älsklingen och jag laga mat tillsammans och sedan ha myskväll. Vi har varit på olika håll nästan hela veckan så då får vi passa på nu när vi äntligen kan ha en heel kväll tillsammans <3 LYX!
 
Har även haft sällskap på jobbet 2dagar bestående av denna sötis <3
At work | | Kommentera |

It's always a good time

Sitter just nu på styrelsemöte i stallet så har förberett ett litet tidsinställt inlägg till er ;)
 
 
 
Har ni sett något sötare än dessa tröjor? Mitt största problem är att välja vilken av färgerna jag ska köpa :D
300:- från ONLY
 
 
Fridieee shoppar | | Kommentera |
Upp