Var hos lilla DJ imorse

Använder för första gången vårt extra rum. Sedan vi flyttade till denna lägenhet har detta lilla rum används som avlastningsrum. Men nu några månader ska det få vara ett kontor men i höst kommer rummet förvandlas till en barnkammare. Vi har redan planer på att göra som en liten kontorsdel i vårat redan gigantiska vardagsrum så vi har inte direkt någon platsbrist just nu.
 
 
Nej för att återkoppla till den lilla rubriken så var mamma och jag till DJ imorse. Redan varit där med Matthias denna vecka och tanken är att jag ska åka dit några gånger i veckan nu så han blir van att bli hanterad. Lätt att de "förvildas" under betestiden. 
 
Idag tog vi upp honom till stallet själv. Var lite nerrvigt att ta honom från flocken men alla skötte sig exemplariskt och han brydde sig inte att det stod och skrek efter honom. Så jäkla trygg häst <3 Kan nästan få titulera sig som mitt bästa köp, ska få några månader att fortsätta växa så här mycket i mina ögon bara :)
 
I stallet så skötte vi honom, borsta, smörjde näsan. Provade även att sätta på hans nya grimma. Den var riktigt snygg och matchade hans färg så bra! Men den var lite för stor så han fick ha den gamla ute i hagen sen. Men jätte bra att ta på och av den nya grimman i stallet. Träna mer på det :D
 
Fick hjälp att mäta honom också och han står nu på 148cm så maxad D än så länge ;) Betyder att han växt ca 8cm sedan november. 
 
På vägen tillbaka till flocken skötte han sig utmärkt, vi hade satt på en kedja ifall att han skulle vara super stark men nej då han var som vilken häst som helst. Kunde till och med stanna när det kom en bil i rusande fart på den lilla grusvägen. Duktiga häst <3 
 
Nu är planen att fortsätta ta upp och ner honom några gånger i veckan så han får gå från flocken och bli lite mer hanterad. Har ju proffshjäp av Matthias och mamma nu. Ska även tvinga med Lamis dit så hon också blir lite inhysst i unghästhantering. 
 
Nää dags för helg och lite myys <3
 
 
Ha de gott!
 
Bild från förra året!
 
 
Nedernäs DJ | | Kommentera |

Laddar för helg!

Har precis slutat jobba men sitter ändå kvar på jobbet.
 
Orkar inte gå ifrån ska vara på stan kl 19.00 för att käka lite middag med Sophie, Oscar och Matthias. Sophie fyllde ju år för några veckor sedan och nu ska hon äntligen bli firad :)
Matthias och jag firar även 8 månader idag ;)
Gu vad fort tiden gått. Även fast det känns som jag och han känt varandra hela livet <3
 
Så det är iallafall kvällens planer. Käka middag och umgås.
 
Helgens planer är att imorgon åka till Arninge och prata om babyskydd till bebis. Bestäma oss för färg på vagn osv. Sedan jobbar jag som vanligt på fredag. Åker väl ut till DJ på morgonen och fixar lite med honom. Se om Lamis rider eller inte rider Ghost på fredag. Men åker ut till honom efter jobbet iallafall beroende hur hon gör. Har lite ryttare på gång nu som vill rida så får väl använda mig av det kontaktnätet. Imorgon rider iallafall Sophie. Men åker ju med ändå eftersom hon inte varit med ut till Ghost förut.
 
 
 
 
 
 
Våren 2014 | | Kommentera |

Tisdag morgon

Gick upp med Matthias imorse så sitter i min favorit fotölj och dricker lite kaffe :) 
 
Ska åka till Ghost om en timme. Blåser storm så blir ingen ridtur som jag tänkt. Ska jobba honom i skritt på banan tänkte jag. Skittråkigt men vad ska jag göra då? Vad jag saknar att rida :( Jag red ju igår men det var inte alls samma sak. Visst var det mysigt att skritta över alla vallar endast i linne, inte en insekt och Ghost som muntert skrittade på men jag vill arbeta. Jobba och känna svikten. Hitta dom där magiska ögonblicken på hästryggen.
 
Hur lång tid kommer det ta innan jag ens får rida. Slutet av november? December? Nästa år?! Ber att ingenting går sönder eller att jag måste snitta för då jäklar kommer det ta lång tid innan jag får rida...
 
Hur lång tid sen kommer det ta innan jag får känna dom där magiska ögonblicken? Det kommer ju inte vara samma människa eller samma häst när jag sitter upp. Det kan vara det värsta som finns. Man vet hur det ska kännas åsså gör det inte det.... Man vet hur man ska göra men kan inte för man inte orkar i kroppen eller kroppen är inte med på noterna. Tussigt värre :(
 
Igår var iallafall Matthias och jag till DJ. Var där i fredags också med mamma och herregud vad han växt på sig. Så jäkla snygg. Han har blivit så mörk i pälsen nu när sommarpälsen är framme. Min fina <3 Matthias var jätte duktig på att hålla. Ska få lite mer ordning på DJ nu några veckor framåt så kommer det inte vara några helst problem att jag åker dit själv snart. 
 
 
 
 
 
 
Våren 2014 | | En kommentar |
Upp