Min födelsedagsvecka!

Nu har det gått för lång tid sedan jag skrev igen, men jag har ju mina anledningar ;)
 
Denna vecka har jag fyllt år, varit på efterkontroll och jag har kommit igång med träningen!!!
 
I tisdags så var jag som sagt till MVC på efterkontroll. Och allting såg bra ut så jag fick klartecken att börja träna och rida igen!!! I onsdags så var jag och Rasmus ute på en långpromenad här i Norrtälje och på kvällen var jag uppe och körde lite cirkelgym. I torsdags fyllde jag år! Så nu är jag gammal kan man säga... Men vilket år det varit :D Kan nog säga att livet som 22 endast var en promenad på rosa moln <3
 
På min födelsedag blev jag uppvaktad av min syster och hennes barn på dagen och på kvällen blev jag firad av Matthias och Rasmus. 
 
I fredags var Rasmus och jag till Ghost på morgonen och longerade honom sedan var vi förbi Lamis på kontoret och grattade henne. På kvällen var vi till mamma och käkade middag, fick lite presenter där och kollade på Idol. 
 
Igår (alltså lördag) var hela familjen till Ghost och jag fick äntligen hoppa upp på hans rygg! Han kändes jätte hög och kraftig haha men annars kändes allt ganska bekant :) Vi skrittade ut en stund och sedan provade jag att trava och galoppera på banan... Eh ja vi (jag) har lite att jobba på kan man säga...
 
Idag åkte jag iväg tidigt själv och red ut en sväng med honom. Han var lite mer på tårna idag så gav man honom fingret tog han hela handen. Så fick sitta med järnskänklar på honom så fort han tänkte bakåt och hemåt för han gjorde sånna där typiska Ghost kast bakåt. Så de blev hårt mot hårt på en gång. Så lär ha träningsverk imorgon som heter duga. 
 
Men viktigast var att jag inte blev rädd eller osäker av hans små påhitt utan stod på mig hela ridturen. Har hört att man kan bli lite feg som mamma men det funkar liksom inte med en ponny som Gurra G som gärna kan ta över om man inte visar honom direktiv direkt!
 
Kommer bli en omställningsperiod nu för min kropp känner jag nu när jag sitter i soffan. Men ska verkligen vara duktig och ta tid att stretcha och mjuka upp mig varje dag så jag inte sitter som Agda 80år innan jag ens fyllt 25år. Oj bara 2 år kvar nu! Hujjedami
 
 
 
 
 
 
Höst 2014 | | Kommentera |

Storm

Idag var det verkligen storm ute!!! Helt galet :/ hade planerat att longera Ghost idag men pga. Vädret så gick de inte. Eller det hade säkert gått men hade inte kunnat ha med Rasmus till ridbanan för vagnen vi har där är inte så stabil och risken att den skulle  ha blåst omkull 
kändes ganska stor :0 Så jag måste skaffa en babymonitor snarast så han kan stå kvar i stallet medan jag är ute på banan. Men inte gjorde jag mig sysslolös bara för vädret var kasst... Nejdå jag tog tag och klippte Ghost för andra gången denna säsong. Den här gången klippte jag även lite extra under magen som jag inte tog mig tid att göra förra gången. Så nu är han snygg ;) men kommer nog få klippa en gång till innan årsskiftet. Pälsen växer så jäkla snabbt! 

Och imorgon är det dags!!! Efterkontrollen, domen om jag har återställt mig tillräckligt för att få börja rida och träna igen :) 

Så skönt Matthias och jag har kommit överens om att båda vi mår bäst när vi tränar så vi har delat upp veckan nu så vi får två kvällar i veckan att träna på. Jag kommer gå på dans fuego som lite komma igång med konditionen sedan kanske jag byter ut någon kväll till cirkelgymmet när jag känner att kroppen är mer sugen på det. Tycker dansen är så pass rolig att det blir bra att komma igång med det. Risken är att om man börjar gymma att man tar ut sig för hårt att man inte tycker det är kul sen. 
Ghost | | Kommentera |

Eftermiddags mys

Rasmus ligger just nu och sover i min famn. Vi hade för en liten stund sedan lek och sångstund på hans fårfäll men han blev lite gnällig mot slutet så då fick han lite mat och nu sover han som sagt ;)

Ganska lätt att veta vad han vill oftast när han är gnällig betyder de mat eller sova. Eller både och ;)

Vi har under dagen varit till Ghost. Som är ohalt nu men något svullen fortfarande v.fram men vi ska prova komma igång nu så får vi se om det blir sämre eller bättre. Idag longerade jag honom och han rörde sig så fint så i alla gångarter. I helgen rider Lamis och sedan får vi se hur han ser ut på måndag när jag ska till honom igen :)
Höst 2014 | | Kommentera |
Upp