Morgonmyys hos DJ

Idag väckte jag min kära sambo tidigt för att åka ut till Nedernäs och DJ för lite skötsel. När vi kom fram var det redan 35 grader varmt vid stallet. Helt sjuukt! Men hämtade upp DJ som stod i skuggan och myste med sin flock.
 
Fick in honom men vi blev jagade av myyycket bromsar! Väl inne fick han havre och lite rykt samt insektspray på hela kroppen. Så duktig mitt lilla hjärta <3
 
När han käkat upp och blivit väl uppassad fick han gå ut igen. Så skönt att ha en sån okomplicerad unge som bara gör som man ber honom. Tror faktist jag skulle kunna åka till honom själv och göra allting det där nu. Både utan mamma och Matthias. Även fast det är roligt med sällskap ;)
 
Lamis har Ghost både torsdag och fredag nu. Han vilade igår pga. sjukdom så då fick han stå inne och mysa hela dagen medan jag jobba. Blir troligtvis hoppning på söndag. Så på lördag kommer nog en vila vara lagom till honom :) 
 
 
 
Yeaah min kroppshydda just nu är så sexig! 
 
 Svårt att tro att man såg ut så här för ett år sedan ;) Men men bara jag kommer igång
med träningen igen så har jag kroppen i en liten ask ;) 
 
 
 
Nedernäs DJ | | Kommentera |

Katten är kvar

Och vi försöker anpassa lägenheten så gott det går :) Hasp på balkongdörren så vi iallafall kan ha den på vädringsläge är på gång. Just nu när det är så här varmt ligger han dock och trycker under sängen. Han fäller dock olidiligt mycket om man inte borstar honom varje dag. Så idag ska jag borsta honom riktigt ordentligt. Slarvat några dagar... 
 
Går bättre med honom och lilla Oscar också. Men när dom är ensamma hemma får dom sitta på skilda avdelningar hehe ;) Oscar i köket och Chaddo i sovrummet. Nästa helg ska Matthias och jag iväg på en weekend så då kommer Sophie bo hos oss och ta hand om katten. Oscar får åka till mamma så hon slipper ha bekymret att passa båda ;)
 
 
 
 
Sommaren 2014 | | Kommentera |

Som Jungfru Maria

Med en hand under magen och en hand om tyglarna red jag Ghost till betet i måndags morse. Så jäkla skönt att få skritta en bit. Lite läskigt också eftersom han är lite som han är men red inte enda fram till hagen utan hoppade av innan vi såg dom andra hästarna. 
 
Longerade honom innan han fick gå ut till de andra också. Tror han tyckte det var skönt för han sprang på så himla fint och arbetade helt rätt. Lamis har hållt gång honom bra dessa veckor när jag inte orkat göra mer än gå promenader.
 
Denna vecka har han haft lite lugnare pass inplanerade. Gått hårt 2 veckor + bytt bete så tänkte vara lite snäll nu när det varit ganska varmt senaste veckorna och låta honom gå lite lugnt. 
 
Så här har planeringen sett ut senaste veckorna:
 
Måndag Lamis dressyr
Tisdag Wilma hoppning
Onsdag Lamis uteritt
Torsdag Lamis dressyr
Fredag Lamis uteritt
Lördag Frida skrittpromenad för hand
Söndag Mamma skrittpromenad
 
Måndag Lamis dressyr
Tisdag WIlma hoppning
Onsdag Lamis dressyr
Torsdag Lamis uteritt
Fredag Vila
Lördag Mamma skrittpromenad
Söndag Mamma skrittpromenad
 
Denna vecka:
Måndag Frida longera
Tisdag Lamis bommar
Onsdag Vila
Torsdag Lamis dressyr
Fredag Frida longera
Lördag Vila
Söndag Wilma hoppning 
 
Han kommer inte ha någon lång vila i sommar som tidigare utan han får vila i september/oktober efter förlossningen och sedan är det planerat att han och jag ska komma igång tillsammans när jag får börja rida igen.
 
Var hos DJ igår kväll och myste <3 
 
 
 
Sommaren 2014 | | Kommentera |
Upp