Halva tiden har gått

Nu har lite mer av halva tiden som sjukskriven gått. För en vecka sedan var jag på Ortoped mottagningen och tog bort stygnen och det gick bra. Fick en ny stövel då den andra var för varm. Denna är lite smidigare och mindre och luftigare. 
 
Rörelseträningen går framåt känner mig starkare och starkare. Hoppas svullnaden lägger sig lite för varje dag men jag tycker foten ändå är väldigt stor. 
 
Har lärt mig gå ner och upp för trapporna här hemma så har kommit ut lite. Skulle såklart önska mer men man får vara glad för det lilla. Imorgon ska jag och mamma åka till Victoria och hälsa på. Inte sett honom sedan olyckan och jag tycker så synd om honom eftersom han var så spak direkt efter olyckan och bara stod där på gången när jag hade ont. När Sandra skulle leda iväg honom från mig för att ge plats för ambulansen ville han inte ens gå ifrån. 
 
I helgen fyller Rasmus år och då blir det lite kalas för hans kompisar och sedan kommer lite släkt. Blir ingenting stort som tidigare just för att jag lätt blir trött av medicinen och så. Rasmus har blivit så stor och pratar massor. Känns som tiden bara flugit iväg dessa år man vill ha en knapp för att pausa tiden men antar att det är för att vardagen bara rullar på. 
 
Jag har tagit mig i örat och tänkt lite vad jag stoppar i mig nu när jag är stillasittande, så kör LCHF efter Katrin Z som skrivit boken "Dags att bli smal" har dammat av mitt Instagramkonto HealthybyFrida där ni kan följa min resa. Kommer inte godkänna följare under 18 år eftersom jag inte vill påverka yngre negativt. 
 
 Vi hörs imorgon när jag varit hos DJ! 
 
 
 
 
Hälsa och träning, Hösten 2017 | |
Upp