Eskilstuna

Nu är vi i Eskilstuna. Resan gick bra. Snabbt och smidigt genom Sthlm och sedan var vi nästan framme 😄

Rasmus sov hela resan. Vi försökte hålla  honom vaken fram tills vi skulle åka just för han skulle slippa vara vaken under bil resan. Men han lyckades somna mitt i lunchen ändå 😉 men det gjorde ingenting som tur var. Nu har vi äntligen installerat nya bilstolen som är något rymligare än babyskyddet och han satt jättebra i det hela resan. Ett bra köp 👍🏼 Enda nackdelen är att jag dom oftast sitter på passagerar sidan är lite ihop tryckt men det går. En fördel med att vara kort 😜

En glad tusse innan vi åkte från Norrtälje. 3min senare sov han sött ❤️

Här i Eskilstuna har vi både sett regn och sol under eftermiddagen och kvällen. Vi har gått och tittat lite vad staden har att erbjuda. En jätte rolig shopping stad verkar det som. Idag hade allt hunnit stänga när vi kom vid halv 5. Många butiker i blandade storlekar. På tisdag innan vi åker hem ska vi ta en runda. Då ser vi även hur vår budget ser ut efter morgondagens zoobesök och middag.

Ikväll käkade vi middag på ett Steakhouse. Rasmus var lite övertrött och gnällig så vi kunde inte sitta och njuta av maten men den var riktigt god. Matthias och jag hjälptes åt att underhålla. Men det var nog tidernas snabbaste restaurangbesök för oss någonsin. Så imorgon ser vi nog till att han sover i vagnen innan vi tar middag. 

Fruktpåsen höll honom nöjd dom första tuggorna av maten iaf 


Middag
 

 
Sommaren 2015 | |
Upp