Nää kanske ska berätta om helgen :)

Fredagskvällen bjöd på många överaskningar och jag har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket på en kväll ute som natten till lördagen när Lamis hade sin debut på krogen! Denna lilla människa har så mycket energi och hon sprider sådan glädje. Hon bara lös av lycka och var helt crazy!
 
 
Sophie, jag och Catrine träffades tidigare på kvällen och käkade god middag på G. Sedan var Catrine tvungen att sticka och då gick jag och Sophie hem till henne. Drack lite vin och smirre, lyssnade på skön musik och fixade oss lite ordentligare. Vid 12 ungefär stack vi iväg till Mobergs och där kan man väll inte säga att det var något större drag. Shottade lite och drack någon drink? eller vad jag nu drack...
 
Någon timme senare kanske dök Lamis upp då shottade vi lite till och sedan var festen igång! HEHE!!! Ja det var en riktigt najs kväll/natt och som sagt ett gott skratt förlänger livet :)
 
Skål på dig ;)
 

Men vi var iallafall kvar till lamporna tändes och vi var ett väldigt nöjt gäng som åkte hem. Tack snälla älskade Matthias för att du orkade hämta oss <3 <3 <3 och tack tjejer för denna utgång. Fler sånna please! Dock är jag mer en utgångs människa på sommaren när man kan vara lite mer ledigt klädd :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med min B-rudar | |
Upp