Nu är semestern slut

Då var mina tre veckors semester slut. Känns lite konstigt att börja jobba nu när de flesta laddar upp för sin semester. Men sista året som student sedan hoppas jag att jag kommer kunna bestämma lite mer när jag kan ta min semester. Även fast Rasmus får en kanon sommar! Först ledig större delen av de här tre veckorna (förutom de 3 dagarna jag hoppat in som vikarie)  och nu kommer han gå två veckor heltid och sedan när Matthias har semester blir det fyra veckor till han han ledigt. Jag kan inte tänka mig att vi går fullt i skolan i augusti sedan heller så han lär få en mjukstart i höst också. Vilka barn får ens möjlighet till det? 

Ska bli väldigt spännande att börja jobba på Tiohundra och jag är jättenervös. Nya läkare att skriva för och säkert  även nya ord 😇 Jaja får väl ta den här veckan och lära mig så mycket det går och verkligen ta det lugnt. Dom vet ju att jag inte är färdigutbildad. Lär vara helt slut på fredag 😴 Men nu ska pengarna rulla in 💰 

(null)
Världens bästa häst som är så nöjd med sin semester. Eventuellt sätts han igång denna vecka. Beror lite hur mycket jag orkar. Känns så skönt att inte ha någon press att leverera resultat. 

Skolan | | Kommentera |
Upp