Måndag

Började dagen med en skritt tur i skogen med Ghost. Han blev dock väldigt taggad och betede sig som ett as hela vägen hem. Ändå gick han hårt igår men ändå ska han hålla på och försöka komma ifrån mig när vi rider ut. Så fick bli att vi gjorde halter typ var tredje steg så han förstod att han inte kan älga på med mig utan det ska kännas säkert och avslappnat. Eller ah så avslappnat det kan bli på honom...
 
Nu är jag på jobbet. Är ju sportlov denna vecka. Har lite elever som skriver prov så har svarat på lite frågor osv. alltid kul med sällskap och känna sig behövd. Ikväll blir det dans på Friskis. Matthias och jag ska upp tillsammans vilket hör till ovanligheterna. Dock kommer ju han gymma medan jag dansar, men vi är iallafall där samtidigt :) 
 
Imorgon ska jag göra någonting spännande på morgonen. Ska ut till Röksta och rida med Linnea. Hon frågade mig igår och jag är ju hästlös på tisdagar eftersom mamma rider lektion då så jag tänker prova iallafall. Hon har ju lov nu så passar mig perfekt att rida innan jobbet :) Kommer rida hennes fina connemara Matcho som är född 1999. Se om det är mycket skillnad på honom och Ghost ;)
 
Vi hörs!
 
 
 
En bild på mig och Ghost från Sindarve 2010
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghost | | Kommentera |
Upp