Domarna är ju inga monster!

 
Satt som domarsekreterare under dagen igår och skrev dressyrprotokoll. Verkligen lärorikt och kul! Fick massa beröm av båda domarna jag skrev åt. Jag har ju alltid trott att domarna som dömer är gamla kärringar som lagt dressyrkarriären på hyllan och istället börja terrorisera  stackars ryttare med sura kommentarer för att dom själva inte kan fortsätta rida. 
 
Men dom här domarna visade sig vara riktiga människor. Trevliga och glada. Inte alls som jag trott. Inga monster. Gav roliga spontana kommentarer och önskade verkligen det bästa ur ryttarna.
 
Dock blev ju protokollen lite annat eftersom man inte kan skriva vad som helst. Men var ganska bra nivå på alla ryttare tycker jag. Många unga hästar men dessa klasser är ju till för att lära sig. Var bara LC:1 och LB:1
 
Red på Ghost imorse. Red genom LA:1 och han var så himla fin. Blir så tävlingssugen men det är nog bäst att vi håller oss i Penningby ;) 
 
Red på samma sätt domarna ville att det flesta skulle göra. Skänkla på och släppa handen. Är många ryttare som drar ihop sina hästar och då tappar dom bakbenen. Såklart blev Ghost jätte fin av detta. Imorgon kör vi samma tema :)
  
 
 
 
Ghost | | Kommentera |
Upp