Semester!

Har semester i 2 veckor nu. Eller iallafall från trafikskolan. Ska jobba lite extra på ridskolan. Jobbar mån-ons kväll denna vecka och nästa vecka jobbar jag både morgon, dag och natt men har inget kvällspass.
 
Har inte bloggat här på ett tag såg jag. Men förra veckan och veckan innan midsommar var galen! I helgen har jag åkt fram och tillbaka till Åland så har inte haft tid att skriva då heller. Men nu på semestern hoppas jag kunna uppdatera lite mer.
 
 
Ghost har blivit riden mer ordentligt nu de senaste veckorna. Lamis jobbar på bra med dressyren. Även hittat en  tjej som ska börja hoppa honom nu i sommar. Hon provred förra veckan och de trivdes tillsammans så hon kommer även denna vecka och rider. Ska hitta någon rolig övning vi kan köra imorgon.
 
Mamma och jag var till DJ dagen innan midsommar och pysslade och sedan var Matthias och jag ut förra veckan och gjorde samma sak. Vi fick lite film på när han travade då (se inlägget nedan)
 
Igår hade jag en sån ridabstinens så jag var bara tvungen att sitta upp på Ghost och det gick riktig bra. Skrittade ut en sväng först. Testade lite trav och sedan red jag lite på banan. Märks att han använder sin energi till något just nu för han var inte så där puschig som han var där ett tag precis innan jag slutade rida.
 
Idag rider Lamis och imorgon ska jag hjälpa Wilma med hoppningen.
 
Idag blir det dock inte så många knop gjorda. Ska ut och gå en promenad med Frida om en timme och sedan händer nog ingenting mer förutom att jag ska laga mat osv. börjar jobba 19 sen. 
 
Jag och DJ 
 
 
 
Sommaren 2014 | | Kommentera |
Upp