Vecka 7

Söndag idag och hela vecka 7 har rullat på bra! Var ledig måndag och då red jag Ghost och Ladde som jag nämnde i förra inlägget.


I tisdags var det alla hjärtans dag. Jag jobbade på Mimer under eftermiddagen men på förmiddagen hann jag tömköra DJ på banan. Han var riktigt fin och jobbar verkligen på bra och man märker att han tycker det är kul också. 

Vi avslutade alla hjärtans dag med middag på Antep. Rasmus var riktigt duktig på restaurangen och beställde iallafall drickan själv ❤Onsdag var det halvdag i skolan. Hade IT och ett infomöte och på lunchen la vi upp en plan inför ett grupparbete vi ska genomföra denna  vecka och redovisa under V 9. 

Kom hem så pass tidigt att jag utnyttjade ljuset och åkte till stallet direkt och hann med ännu ett tömkörningspass med DJ. 

I torsdags var det heldag i skolan. Och när jag kom hem fortsatte jag med hemuppgifter vi fått att göra under fredagen. Men jag ville lägga tid på hästarna under fredagen då jag inte hann med någon av dem under torsdagen.

Så fredagen blev en heldag häst. Var först till DJ där det blev ännu ett toppen pass med tömmar. Nu satt verkligen allt. Och inget knuss när jag höll på att trä tömmarna i hjorden heller. 

Därefter åkte jag till Vigelsjö. Red ett lösgörande pass på Ghost och därefter hade jag hoppträning för Julia på Ladde. Sedan var det dags att ta en promenad och hämta Rasmus. Skönt med lite aktiva dagar. En kontrast till annars väldigt mycket stillasittande skoldagar. På kvällen blev det kalas hos min farmor som fyller år idag faktist. God smörgåstårta och godsaker ❤

Lördagen jobbade jag som vanligt.

Och idag började jag dagen med en sväng till affären för att köpa frukost för kylskåpet ekade tomt (blir lätt så med fullspäckad schema) Åkte sedan till DJ. Hade tänkt longera och ta lite fattningar idag men icke sa Nicke. Isgata på banan! Hoppas det smälter undan. Eller om det kan komma en omgång snö. Så blev endast rykt och kraftfoder giva idag. Mockade även ligghallen.

Har avslutat helgen med en dejt med
sambon. Har ju som nyårslöfte att vi ska ha 5 dejter utan barn. 

Så himla mysigt att bara komma iväg. Vi såg 50 shades of darker. Läste ju böckerna i somras och tycker dom kunde gått lite djupare i Greys barndom än lägga så mycket tid på snusk scener. Jag gillar storyn och all tragedi bakom allt. Ska försöka ta mig tid att läsa Greys version av allt också. Se om jag någonsin kan bli klok på den. 
Alla ❤-dag middag
Rasmus hos farmor på födelsedags kalas
Frulle med färska jordgubbar 🍓
DJ
Vintern 2016/2017 | | Kommentera |
Upp