Take me to the candy shop!

Den här helgen kommer jag inte välja bort godispåsen! Dock har jag slarvat vääldigt mycket med träning och kosten denna vecka. Men vägde mig igår och blev positivt överaskad att jag inte gått upp något sedan förra veckan ;)
 
Anledningen till att jag slarvat är att jag inte fick till något träningsschema för veckan. Då brister mina rutiner ganska snabbt... Jätte synd måste shape up a little bit ;)
 
Har sovit själv ute på landet hos min mamma inatt. Hon är på affärsresa (tror jag) och är borta över helgen. Jag har hand om hundarna och My.z, Oscar var lite dålig igår så jag fick ha honom under uppsikt hela kvällen men han piggnade till lite innan vi skulle sova (skönt)! Dock hade My.z lite fångkänning nu när jag åkte förbi stallet innan jobbet. Tog in henne och ska kolla till henne innan jag åker hem. Hoppas de inte blir värre under dagen.
Mitt hjärta <3 
 
Andreas och jag ska vara ute hos mamma hela helgen så jag ska plocka upp honom i lägenheten när jag åker hem, synd bara att vädret är kast. Skulle vara skönt med en fin höstdag imorgon så vi kan ut och jogga lite kanske ;) Ska även brainstorma lite planering inför vår renovering i lägenheten som SKA påbörjas nästa helg...
 
På söndag ska även Katrin och jag gå vår mil :D
 
Nu när jag ändå inte har så mkt att göra idag ska jag även försöka få ihop ett tränings schema för nästa vecka:
Måndag: Kondition på morgonen, jogg med Ghost på morgonen,  Dressyrlektion för Fia på kvällen
Tisdag: Styrka cirkelträning
Onsdag: Skrittpromenad med Ghost på morgonen, hopplektion för Sara på kvällen
Torsdag: Styrka cirkelträning
Fredag: Kondition på morgonen, uteritt med Ghost på morgonen
Lördag: Vila
Söndag: Ev tävla Ghost på klubbhoppningen ;)
 
Någongång under denna vecka ska ju Katrin och jag även gå milen ;) 
Hälsa och träning | godis, helgensplaner, hälsa, kropp, träning | | Kommentera |
Upp