Dag 23 som mamma

Go kväll!
Har precis kommit ur duschen och ligger och ska försöka sova någon timme innan Rasmus vaknar och vill ha lite mat innan natten. 

Livet fortsätter i sina mönster. Idag hade vi lite "ledigt" från aktiviteter så vi sov till nästan 10 idag. 

När jag ätit frukost och fått på mig kläder, dragit några tag med borsten i håret och borstat tänderna hade klockan redan blivit 12. 

Kan ju säga att passa någon tid när man har en bebis är ganska svårt. Det går men man måste börja väldigt långt i förväg för att vara i närheten av den när man väl är klar. Men idag hade vi som sagt inga tider att passa och inget vettigt planerat så då kunde vi starta när vi kände för det :D 

När jag var klar och Rasmus fått på sig lite kläder och bäddats ner i vagnen tog vi en promenad upp till FH. Rasmus behövde en kofta nu till hösten och den han har fått i present av Catrine är för stor så kände att det var dags att ta sig ut på jakt efter en. Vi köpte inga sånna plagg när han låg i magen utan koncentrerade oss mest på mjukiskläder och sparkdräkter. Men hittade iallafall en jättesöt inne på KappAhl en marinblå kabelstickad. 

Blev i storlek 62 nu, han har ju växt som in i Norden. Var hos BVC igår och han väger nu 4750g och är 53cm. Han fyllde ju 3 veckor i tisdags också men fick göra 4 veckorskontrollen redan denna vecka! Vilket han klara med bravur :D Så vi slipper åka dit nästa vecka och behöver inte komma tillbaka fören han är 6 veckor! 

Imorgon har vi lite mer aktiviteter inplanerade! Ska till båda hästarna. Dock blir det bara mockning hos Ghost imorgon då han har inplanerad vila. Hos DJ blir det de vanliga. Ledträning och borstning :) Sen tar vi helg! Ska bli skönt att få ha Matthias hemma några dagar igen <3

Höst 2014 | | Kommentera |
Upp