I wanna fly so high!

Yes! Det är tisdag idag och de betyder alltså att de är dags att jag ska kommentera Svenska Hollywood fruar igen. Missade ju förra veckans avsnitt eftersom jag var i pff Karpathos ;)

Gunilla- Släng ut henne ur programet, fy vilken äckel kärring hon är! Hatar nog allt med henne. Hon låter efterblivien när hon pratar och hon är väll inte ens rik? 

Maria- Vårstädade sin matsal och köpte en ljusstake för 15 000:- som var jätte fin! Har sett sånna på Indsika för ca 400:-. Dock var hon och dottern inte så nöjda utan de blev att hon bara böt ut sina servetter. Sedan var hon och sin mamma på vinprovning och Maria berättade att hon tyckte att de var trevligare att vara på middag när man är lite "tipsy" vilket är typ full/lullig för er som inte vet ;) Sedan var hon och Isabell på middag och de drev med varandra hela tiden tihi så kul när hon ba WOW över att Isabell hade ett svart American Express.

Agnes-Nicole Hatar jag ännu mer eftersom de är så synd om den lilla Ruffy. Du som har pengar köp en ny hund och låt den andra tanten ha kvar henne så hon slipper hamna mellan era bråk osv... FY!

Isabell- Tog hål i öronen på sin ettåring! Lät Nannyn hålla i Monday Lilly som skrek som en galning. Isabell var tvungen att gå ut för ungen skrek så mkt :( Sedan hahahaha försökte hon lära sin assistent köra bil. Båda verkar rätt blåsta men lite kul att titta på äre ;) Hihi och de var så kul att hon berättade allt hon redan berättat för Maria på middagen de var på. Snacka om att inte ha ett händelserikt liv???

 

Svenska Hollywood-fruar | |
Upp