Allmänt om din häst, tex färg, härstamning m.m.

Snodde en liten lista från Linneas blogg (http://linneahlarsson.blogg.se/) tror inte hon blir så ledsen att jag tagit den. Mest för att få lite variation här på bloggen och en liten rödtråd ska kunnas dras mellan varje inlägg. Sorry alla ni som läser som inte är hästmänniskor. Men ibland blir det mycket häst och ibland mycket party. Sån är jag ;)
 
 
Ghost är en connemara i sina bästa år. Han fyller hela 16år i maj och jag har haft honom sedan 2008. Han är vit med blåögon, gul(d)man och svans. Färgen heter Blue Eyed Creme och jag hatar folk som säger att han är albino. Albinohästar existerar inte ens! 
 
Hans pappa heter Backudden Mountin Haze RC 83 och morfar är Aladdin RC 66. Så han är av det gamla svenska connemara släktet.  
 
Hittar tyvärr ingen bild på mamman (Önnarps Babette) :(
Men hon är brun (enligt papprena) så det är faktist riktigt konstigt att hon skulle få en BEC-bebis. Ghost har 4st yngre helsyskon och han är den enda som blivit BEC. Resten har blivit gulbruna (som pappan)... Senast förra året fölade Babette så Ghost blev storebror i sommras. Inga uppgifter vad det blev men håller det lite öppet till fortsättningen :D Mamman väntar även ett föl nu till sommaren 2013 
 
Ghost snyggis pappa
 
Ghost morfar
 
 
 
 
 
Ghost | |
Upp