Gräs änka i helgen

Är ensam denna helg. Ligger just nu i sängen med Rasmus han kollar på paddan och jag vill sova. Vi lyckades sova middag 14-16:30 så förstår om han inte är så sugen. 

 
Men vi ska upp ganska tidigt imorgon trots att det är söndag. Så vore bra om vi somnsr strax. 
 
Dagen har varit svinmysig längtar så tills i höst när jag inte jobbar lördagar längre. Visst det kommer svida i plånkan men tappar så otroligt mycket tid med familjen med plugget ändå. 
 
Man sitter ju 5 kvällar i veckan minst och pluggar. Samtidigt som man åker as tidigt och kommer hem senare än övriga familjemedlemmar och på detta även åker till stallet. 
 
Men får tänka att det blir bra sedan när utbildningen är klar och jag får ett jobb. Gäller bara att leva snålt så man inte svävar iväg i att leva "som vanligt" men svårt när man äntligen funnit motivationen att shoppa. Är iallafall 3 år man inte brytt sig om vanliga kläder. Först graviditeten då man gjorde allt att bara ha kläder som satt skönt, sedan mammaledigheten då man levde i träningskläder och på det ett jobb på ridskola där uniformen bestod i ridkläder. Ja ni fattar. Kroppen har ju även förändrats sedan man klädde sig anständigt varje dag så det har blivit så att man köpet på sig lite extra. Men får försöka hålla hårt i plånkan i höst iallafall 😇
 
 
Är så sugen på dessa 😍
 
Våren 2017 | |
Upp