Myspys i sommarhagen

Igår direkt efter jobbet åkte jag till Ghost för att bara titta till honom. Han vaccinerades ju som sagt i tisdags så då får han automatiskt lite vila några dagar. Idag får han ändå en liten skrittpromenad av Lamis men ingenting krävande.
 
Tyvärr har Ghost dragit på sig massor av sår i ansiktet denna sommar. Vet inte riktigt vad den där flocken sysslar med på nätterna för han är ju skyddad av luvan på dagen. Så just nu ser han lite tilltuffsad ut. Men vi smörjer och smörjer så såren får vara ifred från flugor. Men nästa dag har han ändå nya?
 
 
Ser ju värre ut nu också eftersom han är så ljus i hyn. En mörk häst ser oftast inte så sargad ut när den har sår i ansiktet :/
 
 
Ikväll blir det styrelsemöte. Första för terminen. Spännande att få veta status på klubben och ridskolan. Se hur planerna ser ut inför hösten med kurser och tävlingar osv. Kommer inte kunna vara så behjälplig denna termin men satsar på att komma igång igen till vårterminen. Hoppas på att året börjar med en Lotta kurs eller nåt så man får en schysst start på 2015! :)
 
Andra planer är att åka till DJ på lördag förmiddag och sedan blir det lektion för Wilma söndag morgon :)
 
 
 
 
Ghost | |
Upp