Dance on the floor

Uhhh vad jobbigt det var att komma upp imorse. Blev väckt två gånger inatt när Andreas åkte vid 3 och sedan när han kom hem vid 5. Han var och hämtade pappa på Arlanda nämligen. Så jag är trött kan man säga.

Tänkte skriva lite om Svenska Hollywood fruar som hade premiär igår. Gu vad de sjunkit sedan förra säsongen. Den enda som är bra är ju Maria hon borde få ett eget program.

Men hon Isabelle som hela tiden kör med sin stackars SLAV till assistent. Så illa kan man inte bete sig. Kan du göra en kaffe till mig? Kan du göra de, kan du göra så? Man ba WTF?

Sedan ska vi inte tala om Agnes Nicole. Konstig, ful och äcklig. Tycker så synd om den där hunden hon och hennes "vän" bråkar om. Så illa. De är ett djur inte en docka :O

Ah och Gunilla! Tråkigare och beigare människa får man väll leta efter. Hon gjorde köttbullar. Usch vad de var illa när hon misslyckades och ba "Dom får mamma" Hennes mamma är dement och bor hos henne för att vården i Sverige är så dålig. Men där får man iallafall fin och hel mat inte hennes snuskiga köttbullar!!!


Snälla Peiivie Hacker och Lena som älskade leopardmönster kom tillbaka!!! Även Anna Anka får gärna visa upp sig lite :D

Nu fick jag ur mig lite irritation. Ska fortsätta jobba lite nu!

Pözz

Svenska Hollywood-fruar | |
Upp